STAŚ RUDASEK Z KAN już w kochającym DOMKU w Poznaniu :):)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 09, 2011 22:57 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

halinka1403 pisze:Widzę że Staś tak pięknie Ci dziękuję że dałaś mu dom i miłość.Kicia jest śliczna,no,prawie lisiczka :D Zyczę powodzenia całej rodzince :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja również :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Nie lut 13, 2011 19:55 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

Stasio już z pustym mieszkiem...ma takie...rodzynki :mrgreen: :ryk: dostał od weta srebrnym sprayem po pupce, tak się błyska, piękniś :D
Lisica przychodzi go oblizać, ale tylko kiedy jest zawiniety na łóżku w co się da, i śpi..cmok i w nogi :wink:
ale już gdy sam próbuje podbiec, larum jak zwykle nieba sięga, i chłopak jest trochę skofundowany...cóż prawdziwa kobieta, zmienna :mrgreen:
jak zwykle dziękujemy :1luvu: za życzenia, nadal nie możemy się nacieszyć, że Staś jest takim słodziunim kotem , cudny ma charakter :1luvu:

merrigold77

Od: Śro lip 14, 2010 16:39

Post » Wto lut 15, 2011 11:40 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

wspaniałe wieści.. na pewno się zaprzyjaźnią.. prawdziwa z niej dziewczyna :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto mar 01, 2011 15:07 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

co słychać u Stasia???

Nominujemy na Kobietę Roku w Radomsku - andzelikę1952 - prosimy o pozytywy i komentarze !!!

tutaj link :)

http://www.radomsko24.pl/m/articles/view/Wybierz-Wplywowa-Kobiete-Roku
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 01, 2011 16:08 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

dziekujemy, dobrze jest :D

Okres przejściowy powoli przechodzi, przy czym doswajać musiała się moja skryta, zaborcza, płochliwa kociczka :mrgreen:, która...kiedy chciała mu pacnąć, to nastroszona podchodziła "nu zajec, pagadi", a kocio? Zamykał oczy...ona siedziała pól metra od niego, buczała, gadała, a on...paluszki rozcapierzał , wyciągał się...grzał swą próżność w jej gorrrącym spojrzeniu.. :mrgreen:
Teraz Liska stale za nim chodzi, i obserwuje - jedyna kota, jaką znam, który mruży oczy jak szparki, i potrafi spojrzec w bok, bez ruszania głową - ja tu tylko tak kwitnę :D

Staś piłeczkę potrafi: rzucić sobie sam, dogonić, złapać przed wpadnięciem pod meble i albo ją zawrócić, albo do paszczy i...zanieść na łóżko, i tam sobie podrzucać..mina Lisicy bezcenna, ona woli sznurki, frotki na rafii itp gonić, piłeczek "nie rozumie" :lol:
Konsekwentnie Stasio rzuca moimi kwiatami na podłogę, zatem w malowniczym nieładzie stoją, pomiętolone i obijane, nigdziebądź , bądź poza zasięgiem :mrgreen: na szczęście ich nie je..i jak ten chłopak lubi jeść :D serce rośnie przy karmieniu, z jego pupiną razem :mrgreen: .
A, wlaśnie, on ...świergoli.. :1luvu: , takie mówi gru, pru, i mrau, że człowieka ciary przechodzą...ze szczęścia :1luvu:
Nooo, i gdybym nie kochała ich wszystkich, tobym była zawistna: cokolwiek Marcin z kocurkiem robi: nosi na rękach "w łódeczkę", czochra pod kłaki - i tak kot zadowolony :D .

merrigold77

Post » Wto mar 01, 2011 17:19 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

merrigold77 jak ja się wzruszyłam czytając o Stasiu.. wspaniale, bardzo się cieszę... serdecznie WAM dziękuję :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 01, 2011 18:05 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

niezamaco :wink: czysta żywa przyjemność cała po naszej stronie :D

merrigold77

Post » Śro mar 02, 2011 8:52 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

Ja wiedziałam jaki kochany to koteczek. Początkowo zajmował się tylko jedzeniem , ale później chciał tylko być na rączkach i udawał dzidziusia / tak jak pisze Merrigold robił łódeczkę i noś mnie a nawet śpiewaj kołysanki :D . Jedzonko później .... nie ucieknie. Niech wszyscy zazdroszczą , a co :mrgreen:
Taki sam cudowny charakter ma Amelka i oczywiście Maciuś / Hanulka tego wczoraj doświadczyła / :D
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Czw mar 03, 2011 13:12 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

z nieśmiałością, ale walę gdzie się da

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124916&p=7169367#p7169367

Moje osobiste koty potrzebują pomocy :oops:
najszczesliwsza

Post » Wto mar 08, 2011 12:39 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

Bardzo proszę o POMOC :1luvu:

Głosowanie na Wpływowe Kobiety Radomska - Zagłosuj na andzelikę1952 - Andżelinę Chodorek :1luvu:

Głosowanie trwa do 15 marca do 23.59!

Instrukcja:

1. Wejdź w link: http://www.radomsko24.pl/m/articles/vie ... biete-Roku
2. Wejdź na aktywny napis i KLIKNIJ: ZAGŁOSUJ NA WPŁYWOWĄ KOBIETĘ RADOMSKA
2. Wybierz zdjęcie radomszczanki, którą uważasz za najbardziej wpływową - BARDZO PROSIMY O GŁOSY na ANDŻELINĘ CHODOREK
3. a następnie kliknij przycisk "OK"!

4. Zachęć Rodzinę, Przyjaciół i Znajomych, aby głosowali na andzelikę1952 :ok:

BARDZO DZIĘKUJĘ !!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 25, 2011 10:56 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

Jak tam Staś? :ok:

andzelika1952 pisze:Bardzo serdecznie proszę sympatyków KAN o pomoc - zagłosujcie na Krakvecie na radomszczańskie schronisko .

KRAKVET Prosimy o głos dla SCHRONISKA W RADOMSKU
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob mar 26, 2011 10:51 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

zagłosowałam..w pracy też dam...ależ te zdjęcia, z artykułu o schronie, masakryczne..wielkie, wielkie brawa dla tego lekarza, za odwagę, że się odezwał o stanie zwierząt..przecież najstraszniejsze jest, że się te zwierzaki same nie obronią....i co podejrzewam, że są na miejscu utrzymywane przy życiu w cierpieniu, BO MOŻNA ODESSAĆ JE Z KASY....bo są pretekstem nędznej pracy...i na miejscu, i w urzędzie - bo widać, że to jakaś klika jest...

jeżeli można coś proponować, to dać istnieć sprawie w eterze - internet to potężne medium, tylko umiejętnie użyć :lol: ...wystarczy dostateczną ilość razy użyć łącznie nazwisk osób zarządzających w urzędzie, i w schronie , i wysyłać z odnośnikiem do PRAWDZIWYCH PRZECIEŻ ZDARZEŃ...zdjęć ofiar, czyli tych zwierzaków...
..i co najważniejsze - jednym ciągiem z nazwiskiem, problemem , zawsze podawać konstruktywne rozwiązanie - czyli audyt działalności ośrodka..potrzebę dopasowania się do potrzeb, pytań ,opini...bo sprawa głośna się robi, i nieładnie na zewnątrz wygląda.. :mrgreen: a po podejściu jeszcze gorzej.. :oops:

merrigold77

Post » Sob mar 26, 2011 11:09 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

a Stasiek grandzi z Lisiczką :1luvu: :1luvu: :1luvu: , w pył i pierze roznosząc nam dom :ryk:
właśnie siedzi na tapczanie i wykrzykuje do niej hej młoda ja ci pokażę, a młoda siedzi pół metra od niego na podnóżku, królewsko hołdy odbiera :D

ogólnie rozrywkowy facet, wpada na biurko jak po ogień, tarmosi ręcznik na blacie ( podkład, coby drobiazgi różne mi nie umykały spod narzędzi ), wyciąga z niego nitki na ząbek, grzebie w pojemnikach i rozcapierza się zadkiem pod świetlówką :lol: , potem biegnie po parapecie między szybą i kwiatami - skuteczność zrzutu 1:1 :mrgreen: więc połowa po przemianie ..

i jak to w życiu, ja jestem "wydawcą żarcia i zbieraczem kup" ...a Marcin " nosicielem na rękach, pokazywaczem ryb w tymże noszeniu kota na płasko :ryk: "... niesmiało liczę, że się ogólnie kotom chyba przydajemy... :lol:

i zanim to napisałam, to się towarzystwo zwyczajnie pospało..i dobrze, bo wieczorkiem imprezka - opakowania kartonowe od nowych drzwi do szafek, sztuk pięć, muszę przecież zdążyć porozkładac na podłodze - będzie przestrzeń dla "płaszczycieli anektorów" do szaleństw :1luvu:

merrigold77

Post » Pon mar 28, 2011 13:07 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

Podział ról byc musi :wink: A kartony to hicior. u nas każde jedne pudło od razu jest anektowane przez futra. kiedyś TŻ zrobił kotom taka wieżę-twierdzę z kilku połączonych kartonów z wycietymi otworami itp. Bawiły sie w oblężenia przez jakies 2 tyg. Potem oczywiscie sie znudziło, bo kartony wymieniac trzeba :wink:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto mar 29, 2011 10:33 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w DOMKU w Poznaniu :):)

:ok: spróbuję kartonów jako labirynt z otworami :D

merrigold77

[poprzednia][następna]