pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 19:22 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

z mojej strony w grę wchodzi Kraków ale dopiero w następnym tygodniu - poniedziałek albo wtorek albo środa
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Sob sty 29, 2011 19:42 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

do przewiezienia jest jeden kotek do Krakowa? będzie transporter?
uruchomiłam poszukiwanie transportu wśród znajomych z Radomska, myślę że ktoś się znajdzie tylko chciałabym znać szczegóły ;)
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Sob sty 29, 2011 23:43 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

po dzisiejszym telefonie od Zosi nie jesteśmy ani o krok bliżej wiedzy o terminie jazdy. To taki termin w stylu jedenBógraczywiedziećkiedyiczywogóle :evil:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie sty 30, 2011 18:55 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

katipe pisze:do przewiezienia jest jeden kotek do Krakowa? będzie transporter?
uruchomiłam poszukiwanie transportu wśród znajomych z Radomska, myślę że ktoś się znajdzie tylko chciałabym znać szczegóły ;)

tak :!: będzie transporter, na razie jeden kotek do ds w trybie bardzo pilnym.. pluskawa6 może dopiero od 7 lutego...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie sty 30, 2011 21:42 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Hanulka pisze:
katipe pisze:do przewiezienia jest jeden kotek do Krakowa? będzie transporter?

tak :!: będzie transporter, na razie jeden kotek do ds w trybie bardzo pilnym.. pluskawa6 może dopiero od 7 lutego...

napisałam do osoby która najprawdopodobniej będzie jechać do Krakowa jutro pod wieczór, czekam na odp ;)
Obrazek

katipe

Post » Pon sty 31, 2011 11:54 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

katipe :1luvu: bardzo dziękujemy, czekamy :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 31, 2011 18:43 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

transport będzie w środę, rozmawiałam dziś z Andżeliką :)
Obrazek

katipe

Post » Pon sty 31, 2011 19:35 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

katipe pisze:transport będzie w środę, rozmawiałam dziś z Andżeliką :)

:ok: ok, ja też, dzięki :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lut 02, 2011 14:02 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

ktoś tu chyba pisał o piśmie jakie wysyłał do urzędu w sprawie lokalu.
Moglibyśmy prosić o treść tego pisma??
Może razem z petycją powinniśmy złożyć też to pismo.

Oto co napisał mi pan od organizacji pozarządowych w Radomsku:

Niestety nie mam wiedzy na temat dostępności lokali, w których mogłyby się podziać koty z RTOZ. Proponuję nadać sprawie bieg urzędowy (złożyć stosowny wniosek/pismo) wtedy (także i mnie :) ) łatwiej będzie uzyskać stosowne informacje.
Obrazek

katipe

Post » Śro lut 02, 2011 14:28 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

- na pewno złóżcie pismo, organizacje pozarządowe dostają lokale na działalność. Pogadam jeszcze z moją mamą, jej organizacja dostała cały wyremontowany budynek, ale chyba mają podpisaną jakąś umowę z miastem.. dam znać w tej sprawie.
- W waszym mieście na pewno są też granty prezydenta miasta na różne działania organizacji pozarządowych - napiszcie projekt (np. jakies spotkania z dziećmi nt. traktowania zwierząt, generalnie coś co będzie też edukacyjne i w koszta wrzućcie potrzebne do zrealizowania projektu rzeczy, typu transporterki, kuwetki inne rzeczy ) i dostaniecie na niego kasę
- Popatrzcie na fundusze europejskie (i z całego świata). Wiele z nich , jeżeli jest to potrzebne do wykonania projektu (a można napisać projekt tak, żeby było), daje kasę również na remont lokalu.
Obrazek Obrazek

Maria.S

Od: Pon maja 24, 2010 10:25

Post » Śro lut 02, 2011 16:27 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Mario- to jest Radomsko, miasto, w którym władze z zasady nie pomagają zwierzętom....
Są takie miasta i nie da się na to nic poradzić..

Angelika od dawna chodzi po urzędach i błaga. Składa pisma, czyta anonse.
I nic.
Bo to jest Radomsko, a nie Warszawa, Kraków czy Lublin.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro lut 02, 2011 16:30 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

dlatego akcja pokazująca, że w Polsce o tym wiedzą, że ludzie widza starania KAN i ścianę ze strony władz - jest potrzebna i musi odnieść skutek :ok:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lut 02, 2011 16:35 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

a nasze pisma wysyłane do radnych niby o czym były?
swoją drogą radni powinni już coś zacząć odpowiadać....
może chcą jakieś ekstra pisemko z pieczątką RTOZ bo bez tego się nie liczy
Ostatnio edytowano Śro lut 02, 2011 16:39 przez pluskwa6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

pluskwa6

Post » Śro lut 02, 2011 16:37 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

no właśnie o tym piszę :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lut 02, 2011 16:40 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

na FB fundacja VIVA naszą petycję wyświetliła :ok:
Obrazek

pluskwa6

[poprzednia][następna]