Wątek Zdrojowych......

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 14, 2011 14:24 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- KOMPUTER POSZUKIWANY

:kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt sty 14, 2011 17:35 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- KOMPUTER POSZUKIWANY

Ja tez wyslalam kaske na swojego adoptusia :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt sty 14, 2011 21:12 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- KOMPUTER POSZUKIWANY

Jak wieść gminna niesie Jolę odwiedził dziś pan serwisant i raz dwa uporał się z awarią komputera :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt sty 14, 2011 21:56 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- KOMPUTER POSZUKIWANY

Jolu :)

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob sty 15, 2011 1:31 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- KOMPUTER POSZUKIWANY

Dostałam przelew na 50 zł od Aleksandry J.H. prosze na pw podac mi nick, bo niestety nie moge skojarzyć kto to jest? 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob sty 15, 2011 10:26 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- KOMPUTER POSZUKIWANY

Do góry przedpołudniową porą :wink:

bubor

Post » Sob sty 15, 2011 13:28 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- KOMPUTER POSZUKIWANY

A ja dzis spotkałam sie z przesympatyczna BUSIO :D Dała dla Joli kotów - makaron, puszki, saszetki i ......wołowine extra :ok: jak powiedziałam o tej wołowinie Joli to cieszyła sie jak dziecko z czekoladki :lol: BUSIO ale zrobiłas Joli niespodzianke tą wołowina :ok: Jutro wszystko dotrze do Joli + zakupy, które zrobiłam :D

Będę pisała w pierwszym poście jakie dostaje wpływy na konto, co kupiłam albo ile wysłałam pieniędzy na Joli konto.

Jola bardzo wszystkim dziekuję za pomoc :1luvu:

Iweta

Post » Sob sty 15, 2011 13:50 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- KOMPUTER POSZUKIWANY

A ja dzisiaj spotkałam się z przesympatyczną Iwetą... :D Cieszę się,że miałam okazję Cię poznać :1luvu: A dalej napiszę tylko tak: :oops: :oops: :oops: Że też ona wytrzymała ze mną :lol:
Cieszę się,że Jola jest zadowolona,wyobrażam sobie jakie koty będą zachwycone... :mrgreen:
następnym razem,jak nie będę taka roztrzepana,to jeszcze cosik dorzucę dla Joli... :ok:
:ok: :1luvu: :1luvu: Pozdrawiam

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Sob sty 15, 2011 13:57 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- KOMPUTER POSZUKIWANY

Busio :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob sty 15, 2011 21:46 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- KOMPUTER POSZUKIWANY

Busio, jak ja z Toba wytrzymałam ? 8O he he przeciez to ja Cię zupełnie zagadałam, ale nastepnym razem będę sie lepiej pilnować i dam Ci dojść do głosu :lol:

Iweta

Post » Sob sty 15, 2011 23:38 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- KOMPUTER POSZUKIWANY

:oops: Wstydzę się :oops: :wink:
Iweta pisze:Busio, jak ja z Toba wytrzymałam ? 8O he he przeciez to ja Cię zupełnie zagadałam, ale nastepnym razem będę sie lepiej pilnować i dam Ci dojść do głosu :lol:

A ja następnym razem nie zniknę z pola widzenia,tylko się sumiennie przygotuję na spotkanie :mrgreen: :ryk: W sumie to chciałam jak najwięcej usłyszeć o Joli :ok: :ok: :ok:
Przesyłam ciepłe myśli Tobie i Joli :1luvu: :1luvu: :1luvu:

BUSIO

Post » Nie sty 16, 2011 10:37 Re: joli.goc "tymczasowy" wątek KOCIĄTEK ZDROJOWYCH :)

Zostało jeszcze wiele kociaków czekających na wirtualna adopcje, moze jeszcze ktoś zdecyduje się wziąć pod swoja opiekę jakiegoś zdrojowego koteczka ?
Jedynym warunkiem jest systematyczne wpłacanie na Joli konto zadeklarowanej miesięcznej kwoty i powiadomienie w przypadku zaprzestania wpłat, aby kociak mógł byc ponownie wystawiony do adopcji.

Koty do adopcji wirtualnej :

Obrazek...Fizia (Miziak i Pierdoła [*] )

Obrazek...Bielik

Obrazek...Burunia- seniorka
Obrazek...Burunia -seniorka

Obrazek... Czarny Gucio

Obrazek....Figielek

Obrazek...Maja- kanałowa

Obrazek..Kociak z kanału

Obrazek..Malwiś -kanałowiec

Obrazek...Miziak

Obrazek...Oknik-naokienny
Obrazek...Oknik - naokienny

Obrazek...Piwnik

Obrazek..Rodzeństwo Kruszki- katakumby

Iweta

Post » Nie sty 16, 2011 12:53 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

8) :wink:

bubor

Post » Nie sty 16, 2011 12:59 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

Szkoda,że nie mogę adoptować :( ,może kiedyś, jak już będę pewna swojej sytuacji finansowej i życiowej... :kotek:

BUSIO

Post » Nie sty 16, 2011 18:05 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

BUSIO pisze:Szkoda,że nie mogę adoptować :( ,może kiedyś, jak już będę pewna swojej sytuacji finansowej i życiowej... :kotek:

Mając na uwadze dobro zdrojowych kotów :wink: , życzę Ci jak najszybszego rozwiązania problemów 8)

Jakos tak strasznie cicho zrobiło się na wątku... :roll:

Dzis zostały dostarczone do Joli dary od BUSIO, zakupy i małe co nieco ode mnie :wink:
Jola serdecznie dziekuje i bardzo ale to bardzo jest wdzięczna za wszystko i za dobre mysli i za wpłaty i za dary rzeczowe :1luvu:

Jola własnie wyszła do kotów, martwiąc sie czy wszystko jest w porządku, ponieważ wczoraj nie dała rady do nich iść z powodu ogromnego bólu głowy.

W pierwszym poście zamieszczam stan konta i wydatki, prosze sprawdac i gdyby coś się nie zgadzało piszcie od razu

Iweta

[poprzednia][następna]