DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 16:32 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Jadziuniu - powodzenia kocinko w nowym, wspaniałym domku! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt gru 31, 2010 16:39 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Jadzia juz na swoim :?: To super.
Dobrze zaczął się dla niej nowy rok . Wielkie miziaki.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt gru 31, 2010 16:41 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

EdytaB_a pisze:Jadzia juz na swoim :?: To super.
Dobrze zaczął się dla niej nowy rok . Wielkie miziaki.

a raczej dobrze skończył stary :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt gru 31, 2010 16:43 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Marzenia oja tam słówke się czepiasz :mrgreen: (ja też tak robię 8) )

Smarti wyslałam rano pw ale widzę, ze ciągle sa do wysłania :x czemu to tak wolno wysyła, gorzej niż poczta polska
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pt gru 31, 2010 16:46 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

EdytaB_a pisze:

Smarti wyslałam rano pw ale widzę, ze ciągle sa do wysłania :x czemu to tak wolno wysyła, gorzej niż poczta polska

bo smarti szpinak smazy i na sylwka się stroi :mrgreen:

zawsze tak jest, ze dopóki osoba nie odczyta pw (czyli: nie zaloguje sie na forum) to będzie ono u Ciebie jako "nie wysłane" - w ten sposób masz pewność, ze informacja dotarła lub nie.
Z tego co wiem smarti nie będzie dziś na miau, choc znając ją nie wiem czy się nie złamie :D

Marzenia11

Post » Pt gru 31, 2010 16:47 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

wiadomość - to nie gardłowa sprawa poczeka :)

EdytaB_a

Post » Pt gru 31, 2010 18:42 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

To ja zaczynam tańce :dance: :dance2: :dance: a jako żem już po lampce szampana ;) to trochę nogi mi się plączą :mrgreen:

Ciekawe co tam u Jadwini :kotek:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt gru 31, 2010 18:43 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Samych dobrych dni w 2011 roku i cudownyc domków dla wszystkich tymczasów :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 31, 2010 18:46 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

U Jadzi wiadomo, ze bedzie bdb! Od razu po wyjściu z transporterka obejrzała całe mieszkanie, a po niedługim czasie, ku osłupieniu starszej pani wlazła jej na kolana. A co! Jak kot wie, ze jest u siebie w domu to i się zachowuje jak u siebie w domu :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pt gru 31, 2010 18:48 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Udanego Sylwestra wszystkim życzę!!!

Obrazek
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt gru 31, 2010 18:49 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Marzenia11 pisze:U Jadzi wiadomo, ze bedzie bdb! Od razu po wyjściu z transporterka obejrzała całe mieszkanie, a po niedługim czasie, ku osłupieniu starszej pani wlazła jej na kolana. A co! Jak kot wie, ze jest u siebie w domu to i się zachowuje jak u siebie w domu :mrgreen:

Marzenia takie wieści to najlepsze dla mnie życzenia noworoczne :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt gru 31, 2010 18:51 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Marzenia , Iwona ja mam nadzieję, ze jeszcze mnie odwiedzicie :)
Znaczy nas :)
Czekam też na Anie. Papiery by mi się przydały , chcę iść z Lalką do weta na oględziny.

EdytaB_a

Post » Pt gru 31, 2010 19:03 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Obrazek

Szczęśliwego Nowego Roku
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt gru 31, 2010 19:09 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Wszystkiego naj, naj, najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku 2011 :1luvu:
Oby szczęście i miłość zawsze gościły w Waszych sercach a fortuna stała u Waszego boku
:mrgreen: :ok:

Obrazek

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt gru 31, 2010 19:47 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Udanego wieczoru życzy nasza gromadka! :piwa: :balony: :partygirl:

A Jadziuni dużo szczęścia z Dużymi :1luvu: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]