PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2010 17:22 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jozefina1970 pisze:Jasdor mocne :ok: i czary
To masz tak jak ja - jak dobra to dobra ale jak mnie coś... to uuuu, papierosy gasić, pasy zapinać :!:
Babajogo!
A ja własnie rachunki poprzelewałam i włos na głowie mi się zjeżył :evil: Za pracę naszą cudną, dobrze płatną :evil: :piwa:

iiii jeszszszszeeee jedeen i jeszszszszeee raaasssss.... za praaceeeee i plaaaceee... ojeeee :piwa: :mrgreen:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto gru 14, 2010 17:32 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Uhm, Sol - pociąć się szarym mydłem :twisted: I jeszcze mi nerwy szarpią, hi, hi :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto gru 14, 2010 17:51 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Hej hej

Chyba mam koci katar :cry:

Zimno mi, gardło boli, katar buuuuuuuu

Byłyśmy w Myślenicach krew i mocz pojechały.

Dziunia przeziębiła pęcherz jutro mocz zawożę na posiew. Nie mam zamiaru pakować antybiotyku na ślepo. Pójdzie bakteriologia mykologia - może jakaś zaraza siedzi i dlatego takie sensacje ......

Ma ubranko tylko że pęcherz nie do końca zakrywa. Nie mam pomysłu jak osłonić.....
Dziunia jest duża i ciężko cokolwiek znaleźć a jak się znajdzie to cena ........ :strach:

Kreatynina spadła natomiast jest kiepska morfologia.... jak nie urok to ...

Nadal sikaaaaaaaaaa stanowczo za dużo choć po cichu powiem że druga noc sucha....

I nadal nie wiadomo dlaczego ma wielomocz......
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto gru 14, 2010 17:54 Re: PAKT CZAROWNIC XX

oj Dziunia, Dziunia.. Ty wyzdrowiej duża Psico...
Etiopia - a Ty - herbatka, miód, cytrynka i kocyk..i aszpiryna
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto gru 14, 2010 18:04 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dziunia ! Proszę swojej Pani zmartwień nie dokładać, bo ma ich dosyć i bez pęcherza.
A może Dziuni jakieś odzienie ochronne na pęcherz wydziergać :mrgreen: Tylko pomysłu nie mam jakie :roll:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto gru 14, 2010 18:08 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jasdor pisze:Dziunia ! Proszę swojej Pani zmartwień nie dokładać, bo ma ich dosyć i bez pęcherza.
A może Dziuni jakieś odzienie ochronne na pęcherz wydziergać :mrgreen: Tylko pomysłu nie mam jakie :roll:

Cuś a'la kubraczek pooperacyjny tylko grubsze a na to derka.....
Ino ja ni umiem.
IT'S OVER

Etiopia

Post » Wto gru 14, 2010 18:08 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Też mam koci katar :( Czy są na sali alergicy? Odczulam się Perosallem T13, dziś skończyłam drugą butelkę i od kilku dni mam opuchnięte skrzyżowanie "nos-gardło-uszy" oraz kicham i smarkam jak latem kiedy pylą trawy. Czy to może być alergia na szczepionkę??? 8O
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto gru 14, 2010 18:14 Re: PAKT CZAROWNIC XX

babajaga pisze:Też mam koci katar :( Czy są na sali alergicy? Odczulam się Perosallem T13, dziś skończyłam drugą butelkę i od kilku dni mam opuchnięte skrzyżowanie "nos-gardło-uszy" oraz kicham i smarkam jak latem kiedy pylą trawy. Czy to może być alergia na szczepionkę??? 8O

ja bym poszła do weta tfu do lekarza może to być reakcja :"Poinformuj lekarza:Gdy masz nadwrażliwość na lek, ......"
IT'S OVER

Etiopia

Post » Wto gru 14, 2010 18:31 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Cześc siostry w czarach biegłe :1luvu:

Jasdor :ok: :ok: :ok: -za pomyślnośc w sprawie :ok: :ok: :ok:

Pochwalcie mnie za dzielnośc siostrzyczki :oops:
Dzisiaj po nocce pojechałam załatwiac sprawy w PZU(wrrrrrrr :evil: )związane ze smiercią taty :( .Wróciłam do domku w południe 8O .Wytrzymałam tyle czasu 8O Jestem dzielna prawda :oops:

Za oknem śnieg,śnieg i ......wiecej śniegu i wiatr.....brrrrrrr
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto gru 14, 2010 18:40 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dorotko jesteś bardzo dzielna, jesteś bardzo bardzo dzielna, jesteś kurde, normalnie PRZEDZIELNA :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Wto gru 14, 2010 18:41 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Taka jesteś dzielna, że nie ma na Ciebie dzielnika :D

Siostro majencjo powiedz mi: jak mam 'zapalenie nerwów kręgosłupa'(cytat za lekarzem) to długo jeszcze to gówno będzie boleć? Bo mnie już ch** za przeproszeniem strzela i lada moment komuś szczelęw pysk na odreagowanie :evil:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Wto gru 14, 2010 18:45 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Mi możesz strzelić jeśli łaska siostro Dzysko, przynajmniej będę wiedzieć od czego puchnę :?
Obrazek

babajaga

Post » Wto gru 14, 2010 18:51 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dziękuję :1luvu:

Babajagusiu ulubiona a Ty sie odczulaszpod kontrolą lekarza,czy tak na własną ręke :roll:

Skoro puchniesz ,to może to byc reakcja alergiczna na lek odczulający,sama tak reaguję na alertec :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto gru 14, 2010 18:55 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Odczulam się pod okiem pani alergolog. Kiedyś brałam szczepionkę w łapę to miałam jazdy jak po dopalaczach. teraz biorę szczepionkę pod język. W ulotce wyraźnie stoi, że może wystąpić miejscowy odczyn alergiczny. Skoro leję pod język to chyba może wystąpić w gardle, nie?
Obrazek

babajaga

Post » Wto gru 14, 2010 18:58 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Na logikę-tak :roll:
Lepi idż doludziowego weta z tymi objawami Babajagusiu,lepi idż :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

[poprzednia][następna]