Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 01, 2010 9:01 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

:1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro gru 01, 2010 9:04 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Dobrego, spokojnego dnia bez bólu, Promysiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I dla nas wszystkich też...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro gru 01, 2010 9:07 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

:ok: :ok: :ok: kciuki poranne :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Śro gru 01, 2010 9:20 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

W starym watku nie chcialam nabijac postow, bo liczylam sie w kazdym momencie z zamknieciem i tak bylo.

Moge tylko o sobie mowic smarti, ale ja bym juz dawno wykorkowala, gdybym sie w takiej sytuacji znalazla. Dla mnie jest latwiej dac pieniazki i patrzec, jak inni robia, bo wiem, ze tyle sily bym nie miala. Zreszta jechac do Was i wziac kotka na DT jest za daleko. Tu tez umieraja kotki i potrzebuja pomocy, bo nasze schroniska i ulice tez sa zawalone niechcianymi futerkami. Jezdze, pomagam, miziam, zbieram karme i koce, tak ze calkiem bezczynna tez nie jestem.
Ale i przez moja prace bym nawet rady nie dala w takim obszarze sie troszczyc. Do tego dochodzi, ze moje doswiadczenie jest podzielone na prawie czteryletniego Emila i prawie dwuletnia Lilly. Co to jest w porownaniu?
Moze to nie jest podziw albo bohaterstwo a wiecej to, ze podjelas sie tej walce i robisz wszystko co mozliwe. To, do czego inni nie sa zdolni i niechcacy.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro gru 01, 2010 9:23 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Witam się ze wszystkimi porannie i mroźnie.
Promysiowi i smarti - buziaki i miziaki, wszystkim potrzebującym - przytulanki a pozostałym ciepłe pozdrowienia na cały dzionek przesyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro gru 01, 2010 9:27 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Życzymy wszystkim miłego dnia a Smarti i Promysiowi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro gru 01, 2010 9:43 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Witam się i ja :1luvu: Mroźne podkarpackie rejony trzymają jak trzeba, nawet niektórzy z mojej pracy, ci co uznają mnie za trochę wariatkę pytają z rana, jak tam Promyk ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro gru 01, 2010 9:45 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Wpdalam na chwilę, na przerwę śniadaniową.
Ale przez cały czas myślę o Promyczku :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 01, 2010 9:47 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Erin, dla Ciebie też buziaki i kciuki. Wiem, że czasem być daleko jest jeszcze trudniej, niż bezpośrednio brać udział w walce.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro gru 01, 2010 9:51 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Dzięki, Anka! :1luvu:
To prawda, jest trudniej pod pewnymi względami.
Pamiętam, jak Psotuś był już ciężko chory - a ja nie mogłam wysiedzieć kilku godzin w pracy.
A co dopiero teraz, jak przez cały czas jestem 200km od Promysia.
Ale myślę przez cały czas :1luvu:

Erin

Post » Śro gru 01, 2010 9:59 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

:1luvu: Witam się i ja :1luvu: :1luvu:

Dziewczyny możecie tak przy okazji :) http://szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 01, 2010 10:01 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Witaj CatAngel! Możecie :ok:

Idę dalej majątek spisywać, trzymajcie się! :1luvu:

Erin

Post » Śro gru 01, 2010 10:13 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

nieustające kciuki za Promysia,
za dziewczyny, za wytrwałość i za wiarę!!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro gru 01, 2010 10:15 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

CatAngel pisze::1luvu: Witam się i ja :1luvu: :1luvu:

Dziewczyny możecie tak przy okazji :) http://szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/

Oczywiście dołączę i udostępnię wydarzenie na FB :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro gru 01, 2010 10:30 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Słuchajcie! Myślcie wciąż o Promysiu tak jak myślicie bo może dzięki temu przetrwa :ok:

Spokojnie minęła mu noc,leży sobie na poslanku z podniesioną główką,teraz idę dac mu tabletkę w mięsku,o ile się uda.

Wetka ze S... jedzie zdjąć Promysiowi wenflon,bo wczoraj wydając mi kota w transporterku
zapomniała zdjąć mu wenflon(ja tego nie umiem i za Chiny nie zrobię) Kicio był zamotany w ciepły kocyk i nie zaględałam sprawdzać czy kot jest w komplecie!! a wenflon,nie dość ze jest mu potrzebny tylko do ostatecznego zastrzyku to jeszcze go strasznie wkurza!! a więc wenflon won !!
W nocy była jeszcze afera bo jeden z praktykantow usiłował mi wpierać że to dlatego ze "Promyś ma jeszcze mieć to na wypadek przyjazdów na zastrzyki"-gdzie ustalenia są takie że żadnego wożenia zadnego męczenia,żadnych badań!!Gdyby było dobrze to za tydzień na kontrole -czego bardzo bym chciała..
Wkurzyli mnie bo oczywiście powiedziałam że mają być i oczywiście na własny koszt-niech obciążą głupią praktykantę która mi go wydawała...
Nie pisałam o tym wczoraj bo w ferworze afery nie miałam siły...
Ostatnio edytowano Śro gru 01, 2010 10:59 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]