Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Legnica pisze:
Czy ktokolwiek wie gdzie aktualnie przebywa Teo?
pixie65 pisze:Legnica pisze:
Czy ktokolwiek wie gdzie aktualnie przebywa Teo?
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
I pytanie do modów: czy wymuszanie opłat za odpowiedzi na pytania o tymczasowanego kota jest dopuszczalne?
Amika6 pisze:(...)
Teraz tylko czekać jak inni pójdą śledem Zofia&Sasza i np. przedstawianie rozliczeń z forumowych zbiórek stanie się bardzo intratnym interesem i nawet żadne dyscyplinujące regulaminy nie będą potrzebne
pixie65 pisze:No to cennik trzeba będzie ustalić: ile za fotkę, ile za słowo
Zofia&Sasza pisze: Dla Ciebie akurat wszystko gratisPostaram się cyknąć go w weekend. Dzięki!
Amika6 pisze:pixie65 pisze:No to cennik trzeba będzie ustalić: ile za fotkę, ile za słowo
Ta fotka miała być za darmo.Zofia&Sasza pisze: Dla Ciebie akurat wszystko gratisPostaram się cyknąć go w weekend. Dzięki!
Weekend minął, a zdjęcia nie widać.
Pewnie domowy kot nie chciał się pokazać do zdjęcia, albo Zofia&Sasza nie w tym domu była .
Zofia&Sasza pisze:Zdjęcie obiecałam Legnicy, gdyż w naiwności swojej sądziłam, że naprawdę interesuje ją Teo. Ponieważ jej wpisy skłaniają mnie do domniemania, że intencje jednak były inneobietnicę jestem niestety zmuszona odwołać. Chętnych zapraszam na bazarek.
Pewnie takie, że Zofia&Sasza ma coś do ukrycia ws Teosia i pytania stawiają ją w niekomfortowej sytuacji.pixie65 pisze:Pytanie (retoryczne, oczywiście) - jakież to złe intencje mogły kierować zadającymi pytanie o kota...
pixie65 pisze:I pytanie do modów: czy wymuszanie opłat za odpowiedzi na pytania o tymczasowanego kota jest dopuszczalne?
alix76 pisze:Ostatnio było dość dużo mówione o tym, że NIKT nie ma obowiązku odpowiadania na zadane pytania. Formę zastosowaną przez Zofia&Sasza można uznać, za niezbyt fortunną, takową odmowę. Wnioski z odmowy każdy może wyciągnąć sobie sam i nie muszą one być dla Zofia&Sasza korzystne. Natomiast stwierdzenie o wymuszeniu jest na wyrost - nikt nikomu nie groził żadnymi konsekwencjami nie wpłacenia pieniędzy. Jeżeli Zofia&Sasza nie wywiąże się z umowy zawartej dobrowolnie (przez obie strony) z iwona66, będzie można mówić o wyłudzeniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51, Szymkowa i 73 gości