Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 27, 2011 12:40 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

kociara20 pisze:Czy masz jeszcze do oddania lub na sprzedaż jakieś styropianowe pudło? Dokarmiam bezdomne kociaki na tyłach budynku gdzie pracuję. Chciałam postawić im budkę,żeby tak nie marzły, bo zima za pasem, daj znać!

Zostało mi jeszcze jedno, ale to same pudło, trzeba wyciąć otwór, okleić itd. Ale mogę oddać :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 01, 2011 21:18 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

Ciekawe co zrobić jak budkę na 3 koty zajmie 1 kot który siedzi tak że przez otwór widać jego pyszczek i inne koty nie mogą wejść :> ?

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Czw gru 01, 2011 23:41 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

postawić drugi domek, niektóre koty nie lubią spać " w kupie" , nawet bym powiedziała że większość nie lubi
AnielkaG

Post » Pt gru 02, 2011 9:00 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

AnielkaG pisze:postawić drugi domek, niektóre koty nie lubią spać " w kupie" , nawet bym powiedziała że większość nie lubi

Dokładnie tak!
Razem wchodza tylko bardzo mocno zaprzyjaźnione koty.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Nie gru 18, 2011 1:23 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

Zapraszam do watku na KB - są 4 nowe pudla, do wyboru ...
:)

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Nie gru 25, 2011 11:39 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

Hej! Jestem zainteresowany wstepnie... ile kosztuje takie pudelko i jakie ma wymiary???

Pozdrawiam.

Gan2

Od: Śro gru 21, 2011 19:44

Post » Nie gru 25, 2011 15:50 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

Gan2 pisze:Hej! Jestem zainteresowany wstepnie... ile kosztuje takie pudelko i jakie ma wymiary??? Pozdrawiam.

Dziekuje wymiary z grubsza 50 x 60 x 70 - duze jedno, bez pokrywy
ale to latwo uzupelnic (pokrywa to najmniejszy bok prostopadloscianu)
dokladne info w m/watku pudlowym, na str 1:
viewtopic.php?f=20&t=135167
zapraszam :)
zo

Zowisia

Post » Pt sty 06, 2012 1:20 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

Szalony Kot pisze:
Szalony Kot pisze:
annafreesprit pisze:
Szalony Kot pisze:Przypomnę, że mam do oddania dwa pudełka styropianowe o wymiarach 40x60x24 w Warszawie.
Zrobiłam z nich już jedną budkę i bardzo łatwo to idzie.
Aktualne?
Jeśli tak, to ja zaklepuję i odbiorę w przyszłym tygodniu! Bo potrzebuję budki dla dwóch singli.

Do przyszłego tygodnia to nawet będziesz miała gotowe budki ;]
Jeśli oni się lubią, to nawet jedna budka Ci wystarczy, ale spoko, mogą być dwie :)

Budki pojechały do Anny, została mi ostatnia o normalnych wymiarach.
Póki co to samo styropianowe pudło, mogę oddać.
Im dłużej u mnie siedzi tym większa szansa, że skończy jako budka na moim osiedlu :mrgreen:

Ciągle mam jedno pudło.

Szalony Kot

Post » Pt sty 06, 2012 1:33 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

Ja tez jedno. viewtopic.php?f=20&t=135167
zapraszam ! :)
zo

Zowisia

Post » Pon sty 16, 2012 12:47 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

Szalony Kot pisze:
Szalony Kot pisze:
Szalony Kot pisze:
annafreesprit pisze:
Szalony Kot pisze:Przypomnę, że mam do oddania dwa pudełka styropianowe o wymiarach 40x60x24 w Warszawie.
Zrobiłam z nich już jedną budkę i bardzo łatwo to idzie.
Aktualne?
Jeśli tak, to ja zaklepuję i odbiorę w przyszłym tygodniu! Bo potrzebuję budki dla dwóch singli.

Do przyszłego tygodnia to nawet będziesz miała gotowe budki ;]
Jeśli oni się lubią, to nawet jedna budka Ci wystarczy, ale spoko, mogą być dwie :)

Budki pojechały do Anny, została mi ostatnia o normalnych wymiarach.
Póki co to samo styropianowe pudło, mogę oddać.
Im dłużej u mnie siedzi tym większa szansa, że skończy jako budka na moim osiedlu :mrgreen:

Ciągle mam jedno pudło.

Jaki koszt takiego pudła? Byłabym wstępnie zainteresowana, o ile budżet mi pozwoli. Moje budki jakieś pijaczki porozwalały :/
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro sty 18, 2012 19:17 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

Szalony Kocie, masz może jeszcze wolne pudełko? :oops:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro sty 18, 2012 23:34 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

Póki co nie, ale mogę spróbować zorganizować. Nic jednak nie obiecuję niestety :oops:

A to dla tajdzi właśnie wyciągnęłam z balkonu i będę obklejać :ok:

Szalony Kot

Post » Czw sty 19, 2012 2:04 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

jeśli kogoś zainteresuje mam do oddania trochę takich cienkich płatów styropianowych, różnych, małych, większych, o grubościach 0,5-1 cm.
Nadają się na docieplenie pudełka z cienkimi ściankami.
Odbiór koło Politechniki.
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw sty 19, 2012 9:54 Re: Pudełka styropianowe na kocie domki do kupienia

Szalony Kot pisze:Póki co nie, ale mogę spróbować zorganizować. Nic jednak nie obiecuję niestety :oops:

A to dla tajdzi właśnie wyciągnęłam z balkonu i będę obklejać :ok:

Daj znać, jak już będę mogła się po nie zgłosić :)
Dzięki!!!!!!
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

[poprzednia][następna]