Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ka_towiczanka pisze:magaaaa pisze:Nadmieniam, ze mimo posiadania trójki dzieci na wszelkie argumenty o dzieciach pozostaję głucha - mnie jakoś dzieci w niczym nie przeszkadzają. Tylko to trzeba chciec.
magaaaa, tak też nie można.
Zostawiłabyś w domu chorego dwulatka pod opieką trzylatka, żeby pojechać z kotem do weta? Targałabyś rozpalonego dzieciaka z anginą do poczekalni czy może zostawiłabyś dzieciaki na godzinę w samochodzie?
Kiedyś z dziwnym siniakiem na nóżce pojechaliśmy na dyżur do szpitala, zamknęli mnie z dzieckiem na oddziale na diagnostykę NA CAŁY TYDZIEŃ.
smarti pisze:myślę że albo zrobiła to w jakiś sposób swiadomie albo ma nie po kolei w głowie-czyli w obu wypadkach wychodzi na jedno, bo normalny zdrowy na umyśle człowiek nie będzie się tak debilnie zachowywał i do tego tak klamał i tak idiotycznie się tłumaczył.
magaaaa pisze:Czy na PW dostane dane osobowe Panny Parkingowej?
Po nicku juz trafiła do bazy danych, ale osobowe przydałyby się jakby szukała kota nie przez forum.![]()
Ktoś zna?
monia_k pisze:magaaaa pisze:Czy na PW dostane dane osobowe Panny Parkingowej?
Po nicku juz trafiła do bazy danych, ale osobowe przydałyby się jakby szukała kota nie przez forum.![]()
Ktoś zna?
na profilu dogo jest jej link na NK,tam ma wpisane dane
CatAngel pisze:A ja bym chciałam jedno się dowiedzieć czy mała cierpiała i czy była do uratowaniatylko tyle bym chciała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 129 gości