Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 30, 2010 15:55 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Potrzeba 340zł (jedna sterylka ok. 170zł). Ze swojej strony daję 100zł (w tym 50zł które uzbierałam gdy organizowałam niedoszły transport do Krosna). Więc jeszcze 270zł trzeba.....
magdajedral

Post » Wto lis 30, 2010 15:56 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

viewtopic.php?f=20&t=120721

Przypominam o bazarku, może jednk ktoś się skusi na coś.....
magdajedral

Post » Wto lis 30, 2010 16:36 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

ja mogę dorzucić 30zł.

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Wto lis 30, 2010 21:30 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

No to mamy już 130zł :1luvu:
magdajedral

Post » Wto lis 30, 2010 21:43 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Przed chwilą rozmawiałam z Kinya. Normalnie Anioł nie człowiek :1luvu:
Potwierdziłyśmy plany co do zabiegu usunięcia guzka, więc pozostaje tylko uzbieranie kaski na sterylki. Jutro zadzwonię do lecznicy, ustalę konkretnie co, gdzie, kiedy, jak i za ile i zdam relację.
Strasznie się cieszę, że wreszcie coś się ruszyło, a jednocześnie potwornie się boję bo to jednak dość obszerny zabieg będzie :(
magdajedral

Post » Śro gru 01, 2010 15:45 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Przypominam o bazarku. Zbieramy pieniądze na sterylki :)
magdajedral

Post » Śro gru 01, 2010 21:27 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

A one rujkowały (jedna chociaż) odkąd u Ciebie są? Bo to już dość długo, to chociaż jedna rujka być powinna...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 02, 2010 11:12 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Nie wiem czy to dokładnie rujki były, ale śpiewały ostro. Są w pralni na parterze, a ja dwa piętra wyżej i wszystko dokładnie słyszałam..... Na razie ucichło.... :) Zaraz potem zaczęły znaczyć teren, no i ten guzek. Podejrzeń sporo, że nie były sterylizowane, a faktów brak bo Safi w dalszym ciągu się nie odzywa, a ona jedyna mogła mieć takie informacje.
magdajedral

Post » Czw gru 02, 2010 15:37 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

hop kitki, nie spadamy, zbieramy pieniązki na sterylkę!

Tusinka

Post » Czw gru 02, 2010 17:22 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Tak strasznie brak mi czasu, zaglądam, ale nad pisaniem nawet nie umiem sie skupić.
Normalne , ludzkie sprawy mnie przytłaczają, ale i te w końcu (ludzkie) nie załatwione upominaja sie o siebie i nie ma wyjścia.
Trzymam za dziewczyny mocno, żeby zabiegi sie udały, no i żeby ten domek wreszcie ... dlaczego one musza czekać tak długo? Czym sobie na to zasłużyły? U Madzi jest im z pewności, jak w niebie, ale one pewnie pragną jakiegoś ludzia tylko dla siebie mieć. :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt gru 03, 2010 23:03 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

A koteczkom chyba rujka powróciła..... wyją ile sił w płucach, nie wiem czy uda mi się dzisiaj zasnąć.
magdajedral

Post » Pt gru 03, 2010 23:11 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

I proszę o kolejne kciuki bo k.....wa padło nam auto, w poniedziałek TŻ ma iść rano do mechanika i się dowie czy tylko olej trzeba było wymienić czy trzeba robić kapitalny remont silnika. Jeśli to drugie to nie wiem skąd wezmę 3500zł
magdajedral

Post » Pt gru 03, 2010 23:16 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Ostatnio na własne życzenie straciłam akumulator :evil: (zostawiłam na noc zapaloną górną lampkę) potem okazało się, że nie ma kropli płynu w chłodnicy, a oleju to tak żeby kromkę posmarować :evil: Złośliwość rzeczy martwych nie zna granic. Mój silnik już sie dawno skończył, ja sama nie wiem dlaczego moje auto jeszcze jedzie :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt gru 03, 2010 23:18 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

No nasze dzisiaj rano właśnie miało jechac tylko na wymianę oleju i już nie ruszyło samo. Trzeba było holować. I teraz weekend niepewności przede mną.
magdajedral

Post » Sob gru 04, 2010 14:22 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:No nasze dzisiaj rano właśnie miało jechac tylko na wymianę oleju i już nie ruszyło samo. Trzeba było holować. I teraz weekend niepewności przede mną.

No to witam w gronie właścicieli sypiących się aut :roll: , mi się podobno jakiś pasek pali......śmierdzi spaloną gumą jak ruszam.

PS. Madziu poniedziałek raczej wypali :wink:

Tusinka

[poprzednia][następna]