Delikatna Smużka - koniec rozterek:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 14:24 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

I my odcałowujemy obśliniaście :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 15, 2010 15:46 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

obejrzałam cały wątek Smużeńki - przecudna z niej koteczka! z takiego schroniskowego przerażonego wypłoszka zrobiła się dystyngowana, urocza, dokazująca panienka!!!! :1luvu:

:ok: :ok: :ok: za nadrabianie wagi (i wyścig z Pucusiem :wink: ) - ona przynajmniej je......

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon lis 15, 2010 16:23 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Ha! Buszowanie w niedomkniętej szafie, to jest to co moich chłopcy :kotek: :kotek: :kotek: lubią najbardziej!
Tylko czemu oni tak preferują damską garderobę?! :twisted:
W efekcie ich zabaw głównie Kiki odzież staje się cieplejsza, bo jakby moherowa. :wink:
Miodek szczególnie upodobał sobie szufladę z moją bielizną. Taaa... zima idzie, gatki też będę miała cieplejsze.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon lis 15, 2010 17:29 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Smużka buszująca po szafach... no no... :mrgreen:
Super czytać o jej zabawach i gonitwach... :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon lis 15, 2010 19:33 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

selene00 pisze:Ha! Buszowanie w niedomkniętej szafie, to jest to co moich chłopcy :kotek: :kotek: :kotek: lubią najbardziej!
Tylko czemu oni tak preferują damską garderobę?! :twisted:
W efekcie ich zabaw głównie Kiki odzież staje się cieplejsza, bo jakby moherowa. :wink:
Miodek szczególnie upodobał sobie szufladę z moją bielizną. Taaa... zima idzie, gatki też będę miała cieplejsze.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: moherowa bielizna! Hit! :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon lis 15, 2010 21:08 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Cieszę się że wszystko tak dobrze się układa :)

Asiu, pamiętaj że jak będzie się zbliżał termin sterylki, żebyś się odezwała, bo Smużka w końcu łódzka schroniskowa :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lis 18, 2010 0:48 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Smużka nadal robi remanent w szafie i chyba zmusiła Asię do przeglądu garderoby. :wink:
Coś cicho się tu zrobiło więc chyba Asia ma jej sporo. :wink:
Buziaki rozszalałe, szczególnie od roznamiętnionego właśnie Kaszmirka. :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

selene00

Post » Czw lis 18, 2010 9:32 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Tia, szafa już dawno nieaktualna :lol: Teraz największą atrakcją jest polowanie na pajączki, a nuż jakiś jeszcze się uchował :wink:

Joluka, witam przeserdecznie w Smużkowym wątku. Obie baaardzo kibicujemy Makaremu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niestety znowu pojawiły się kłopoty z apetytem :( Od wczoraj Smuzia zjada kurczaczka w ilościach aptekarskich, wyraźnie się znudził. Nic innego nie podoba się panieneczce, więc znowu podałam conva. Wychłeptała troszkę i tyle. Za to gdy dopadła masła pożerała je jak oszalała. Pomimo że to niezdrowe pozwoliłam jej na to, bo wszystko co trafiło do miseczek zignorowała. Pocieszam się, że skoro przybiegła do stołu w celu pożarcia masła to łaknienie jest, więc kot zdrowy.
Spróbuję kupić karmę dla niejadków, zdaje się, że RC ma coś takiego. Wyraźnie zaczyna brakować mi pomysłów i martwię się...
Ech, te wybrednisie :twisted:

Gosiu Droga, bardzo Ci dziękuję za pamięć - to dla nas wielka pomoc!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 18, 2010 10:47 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Oj tak te wybredniaki.. Moja Buba w czasach napadu wybredniactwa ma cały wachlarz miseczek, talerzyków (gdy miseczki już się skończą), i na każdym 5 różnych suszków, 5 mokrych, 5 ludzkich.. heh.. I tylko niucha i kręci noskiem ale w końcu coś wybiera 8)
Smużunia to faktycznie mała wybredniacha no. Może ona po prostu jadła tylko ludzkie rzeczy i innych nie zna :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw lis 18, 2010 10:51 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Smuziu jedz no :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lis 18, 2010 11:32 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Smużeczko Słoneczko! proszę nie zasmucać Cioci Asi i ślicznie zajadać! no! :ok:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Czw lis 18, 2010 20:14 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

O matko! Asiu, Ty wiesz z jakim ja utęsknieniem czekam chwili, żeby takiemu jednemu :kotek: kurak się znudził!!!!
Może ona woli teraz surowe mięsko? Próbowała?
Moim kotom wszystko się nudzi. Ten nie mój to jakiś wyjątek. Maniak kurakowy. :roll:
Moje uważają, że puszka którą otworzyłam rano, po południu nie jest już smaczna. Dwa posiłki pod rząd mają jeść to samo?!!
A ja muszę 3 dni jarzynówkę wcinać, 3 dni pomidorówkę, 1 dzień rosół i tak dookoła Wojtek. :wink:
Ostatnio przestałam gotować te zupiszcza, bo obie z Kiką nie możemy już na nie patrzeć. :evil:
Wywar z Kaszmirkowego kuraka idzie w kanał, nawet jeśli wyszedł "przepyszny" /bleeeeeeeee/ rosołek!
Buziaczki. :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

selene00

Post » Czw lis 18, 2010 23:12 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Zbieraj w słoiki i na bazarek :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lis 18, 2010 23:48 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

:ryk: :ryk: :ok:
Obrazek

selene00

Post » Pt lis 19, 2010 9:44 Re: Delikatna Smużka-problemy z jedzeniem:( bardzo proszę o rady

Iwonko, Ty mi zawsze humor poprawiasz :1luvu:

Nie bardzo wiem co robić, Smużka żadnego kociego jedzonka nie je. Mięso też jej się znudziło :( Wszelkie moje próby przemycania czegoś w czymś spełzły na niczym. Conva też już nie chce. Zainteresownia nie wzbudził nawet whiskas supreme, który tak śmierdzi, że prawie zawsze działa na niejadki. Wczoraj zostawiłam Smuzię zamkniętą z szeregiem miseczek, które po powrocie zastałam pełne :( W odruchu desperacji kupiłam kiełbasę śląską, dzięki której w schronisku Pani Mariola złapała koteńkę do transportera. Smuzia podjadła trochę, dziś rano również trochę. Ale przecież nie mogę jej karmić chlebem, masłem i śląską :evil:
Wyniki są dobre, kotka odrobaczona, w znakomitej formie tylko chyba postanowiła żyć miłością :roll:
Co to może być?
Proszę poradźcie, Kochane!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]