"mio raczej już się tu nie pojawi, więc nie ma co z nią dyskutować."
Spoko.

Stawiam rower przeciwko starym kaloszom że podczytuje.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
"mio raczej już się tu nie pojawi, więc nie ma co z nią dyskutować."
Berek pisze:"mio raczej już się tu nie pojawi, więc nie ma co z nią dyskutować."
Spoko.
![]()
Stawiam rower przeciwko starym kaloszom że podczytuje.
"Mam trzy kociaki i zrobiłabym wszystko żeby miały dobre warunki, ale gdybym miała czysto hipotetycznie mieć do wyboru ratować życie jakiegoś człowieka, bądź jakiegoś kota, bez wahania wybrałabym człowieka."
mio pisze:poplaczmy sie teraz wszyscy na tymi historiami!
mio pisze:nie, nie czepiam sie
z przekonaniem znikam z forum miau, gdzie uklad czlowiek-czlowiek zostal zastapiony przez uklad czlowiek-kot
tak samo wycofalabym sie z grona dewotek, mimo tego ze jestem wierzaca
tak samo ucieklabym z kolka mlodych matek w histerii rozprawiajacych o kupach dzieci i 'gugajacych' nad wozeczkami
to tak jak smieszy mnie mowienie koffam zamiast kocham, jesli ktos przekroczyl 12 rok zycia
we wszystkim wskazany jest umiar, a przesada zwykle jest zenujaca
niech sobie koty 'odchodza' za teczowy most, do teczowego music boxa, gdziekolwiek indziej. ratujcie je z pozarow zanim pomozecie ludziom, stawiajcie znicze- nic mi do tego
nie moge szanowac tej postawy, wiec usuwam stad swoj profil, zeby nikomu nie przeszkadzac
uklony
mio
mio pisze:poplaczmy sie teraz wszyscy na tymi historiami!
jak sie stad wydostac?????
Mulesia pisze:mio pisze:nie, nie czepiam sie
z przekonaniem znikam z forum miau, gdzie uklad czlowiek-czlowiek zostal zastapiony przez uklad czlowiek-kot
tak samo wycofalabym sie z grona dewotek, mimo tego ze jestem wierzaca
tak samo ucieklabym z kolka mlodych matek w histerii rozprawiajacych o kupach dzieci i 'gugajacych' nad wozeczkami
to tak jak smieszy mnie mowienie koffam zamiast kocham, jesli ktos przekroczyl 12 rok zycia
we wszystkim wskazany jest umiar, a przesada zwykle jest zenujaca
niech sobie koty 'odchodza' za teczowy most, do teczowego music boxa, gdziekolwiek indziej. ratujcie je z pozarow zanim pomozecie ludziom, stawiajcie znicze- nic mi do tego
nie moge szanowac tej postawy, wiec usuwam stad swoj profil, zeby nikomu nie przeszkadzac
uklony
mio
A ja mam wrażenie, że robisz nas w balona.
Co więcej, uważam że wywołałaś i podsycałaś tę dyskusję, właśnie po to, by ją zakończyć jak wyżej.
Zwyczajnie podpuszczałaś.
Doskonale wiedziałaś, że wśród kociarzy znajdziesz prawdziwych miłośników kotów. Być może nawet nieco zakręconych.
Nie wiem, czy będziesz bywać na forum.
Zaryzykuję twierdzenie, że tak.
W końcu któż inny dostarczyłby Ci takiej szampańskiej zabawy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 150 gości