Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:dzięki!
ale oczywiście jeśli coś w tych klatkach trzymacie, to nie wywalajcie! skoro jest ta od aniki pusta to najpilniejszy pożar będę mieć ugaszony...
jest jeszcze do odbioru klatka u _kathrin, powinna jak najszybciej trafić do lecznicy, bo stamtąd dziś jedną klatkę wypożyczam - niebieski kocurek się w niej wyprowadza
piotr568 pisze:Nie chce ktoś dużego białego kocura z rudymi plamami? Pojawił się nowy kot na terenie mojego biura. Pierwszy raz był bardzo wystraszony i cały czas miaukolił, nawet pochłaniając żarełko, dziś przyszedł i dał się głaskać. I też miaukolił. Czysty, ładny, pełnojajeczny
smarti pisze:ASK@-pani o której rozmawiałyśmy szuka na cito czarnego kocurka w wieku 4-5-mies po kwarantannie po drugim szczepieniu.
Jej kicia bardzo tęskni za towarzystwem-stąd pośpiech.
Pani swiedoma,okna zabezpieczone itd.
masz moze jakiegoś kicia na oku?
czy słychać coś u ParKinga?
Norek coraz bardziej miziasty-pracuję nad nim
MagdalenaKa pisze:Maczek cały czas dostaje leki, teraz w zastrzykach. Zresztą chyba pp dyskwalifikuje domek.
piotr568 pisze:HELPDomku dla mojego firmowego białasa pilnie
Dziś zabieram go do lecznicy. Wczoraj chłopak przyszedł po moje okno w biurze i zawodził serenady
Wpakował się koleżance do auta, nie chciał wysiąść i wywalał brzuchol do głaskania
Boję się tylko jednej rzeczy, że został wywalony ze względu na problemy z kuwetą . W lecznicy się przekonamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Williamvow i 33 gości