Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 14:56 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Iweta pisze:zapomniałam dodac, ze jest w paczce osobna paczuszka dla Izy :wink:

O Jezu ale sie cieszę!!!!! :lol: :1luvu: :lol:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw wrz 09, 2010 15:37 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

J.D :1luvu:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw wrz 09, 2010 17:26 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Super :)
Ludzie, czy wszędzie tak leje i leje?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw wrz 09, 2010 17:55 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Megana pisze:Super :)

hmmm, u mnie jest tak Obrazek
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Czw wrz 09, 2010 17:57 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

no u mnie zaskakujaco dobra pogoda ,ani kropelki deszczu jak do tej pory.
ale w moim rodzinnym miescie(leszno:))leje jak z cebra(news od mamusi:))

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw wrz 09, 2010 21:21 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

z tym bazarkiem to poczekajcie .Ja po niedzieli wyślę jeszcze jedną paczkę do Izy to włożę katalogi z Avonu to będziecie miały jakiś obraz.Oczywiście,że ceny muszą być raczej niższe niż w katalogu.zapomniałam powiedzieć,że ja też dostałam dziś podarunki na bazarek.I to jakie 8O Jak zrobię zdjęcia to padniecie-dwa zegarki,bransoletka posrebrzana,malutka wkrętarka z baterią i ładowarką firmy "Bosch";świetną torbę transportową [taką na ramie] dla kota lub małego psa.Drugiej paczki jeszcze nie rozpakowałam.Zrobię to jutro bo dziś i tak już za dużo wrażeń a jeszcze muszę skończyć sprzątanie.
Ostatnio edytowano Czw wrz 09, 2010 21:26 przez J.D., łącznie edytowano 1 raz

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw wrz 09, 2010 21:22 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Nie wiem czy tak, ale u mnie pada :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw wrz 09, 2010 21:49 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

J.D. pisze:z tym bazarkiem to poczekajcie .Ja po niedzieli wyślę jeszcze jedną paczkę do Izy to włożę katalogi z Avonu to będziecie miały jakiś obraz.Oczywiście,że ceny muszą być raczej niższe niż w katalogu.zapomniałam powiedzieć,że ja też dostałam dziś podarunki na bazarek.I to jakie 8O Jak zrobię zdjęcia to padniecie-dwa zegarki,bransoletka posrebrzana,malutka wkrętarka z baterią i ładowarką firmy "Bosch";świetną torbę transportową [taką na ramie] dla kota lub małego psa.Drugiej paczki jeszcze nie rozpakowałam.Zrobię to jutro bo dziś i tak już za dużo wrażeń a jeszcze muszę skończyć sprzątanie.

Tylko weź pod uwage, ze Iza mieszka w Szczecinie a ja w Bielsku-Białej, więc możemy miec trudnośc żeby wspólnie ustalic ceny, bo katalog bedzie w Szczecinie a kosmetyki w Bielsku :D :wink:

jakos dam sobie rade :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw wrz 09, 2010 22:19 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Iwetko. Kilka lat temu kupowałam sobie Avona. Wtedy była to nowość. Jeśli dostane katalogi, a Ty mi podasz nazwe produktu, nie będzie zadnego problemu. :D Najwazniejsze ze jest co wystawić. :1luvu: Pieknie Dziękujemy J.D. :1luvu: to teraz Wielka Pomoc dla nas. :D

iza71koty

Post » Czw wrz 09, 2010 22:27 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

taizu pisze:

Nie wiem czy tak, ale u mnie pada :mrgreen:

U nas padało praktycznie cały dzień. :| Na Teczy niestety bagno i wody po kostki miejscami. :| Zawsze kiedy pada ,szlag mnie trafia, kiedy myslę o kotkach z Teczy. :|
Uspokoiło sie dopiero w trakcie trzeciego karmienia tzn trzeciego mojego kursu, bo mój dzienny pprzebieg, jak juz wiecie to okolo 14 kilometrów.Częściowo marszu, częściowo rowerem.

Koty jedzą jak szalone. Jeśli one juz teraz tak jedza ,to strach nawet pomysleć, co bedzie pożniej. :roll: Nie wiem co sie dzieje. :roll: Nie zauwazylam tego zjawiska w tamtym roku o tak wczesnej porze. :roll:

W stadzie zauwazylam gdzie nie gdzie agresje. :| Związana właśnie z walka o jedzenie. :| Martwi mnie to.Koty sobie zabieraja, przepychaja sie. :| Nie moge spokojnie dojechać na moje działki, bo ta sama Brygada, która była karmiona godzinę wczesniej, znów czeka w komplecie i krzyczy o dokładkę. Zwariować idzie. Daję im normalnie. Suchego zostawiam wiecej i ...mało. :|

iza71koty

Post » Czw wrz 09, 2010 22:44 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Wpadłam na inny pomysł-produkty można sprawdzić na stronie avon.pl. i już...A tak wogóle to nie miałam pojęcia,że dzieli was taka odległość.....

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw wrz 09, 2010 22:53 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

J.D. pisze:Wpadłam na inny pomysł-produkty można sprawdzić na stronie avon.pl. i już...A tak wogóle to nie miałam pojęcia,że dzieli was taka odległość.....

Dzieli Asiu.Jedynie mozemy pogadać czasem przez telefon. Myslę ze Iwetka sobie poradzi. :D Jak cos, to ja pomoge. Najwazniejsze ze sa Super fanty :1luvu: .Ze jest co sprzedać :D , aby kupić kociakom suchego. One powariowały. Nie wiem co im jest. :roll: Jedza jak szalone. Przecież to nawet nie połowa wrzesnia. Martwi mnie to. :|

iza71koty

Post » Czw wrz 09, 2010 22:55 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Ola licytuje torbę od Jasminy. :1luvu: Dziewczyny prosze zróbcie coś. :roll: Ola jej nie moze kupic, :roll: bo pójdzie przez nas z torbami...

iza71koty

Post » Czw wrz 09, 2010 23:06 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Ogladałam sobie dzisiaj trochę teren Biedroneczek, kiedy karmiłam. Kurcze teren niby dobry. Jest gdzie pochowac budki. Ale martwią mnie te dziki. :| One biegają tam całą ferajna. To znaczy matka i te warchlaki. Boje sie ze mi wszystko poniszczą. Chciałabym kupic ten gruby styropian i zrobić takie budy naprawde mocne, ciepłe i solidne.Na lata.Jutro tam połażę. Zobaczę. Wczęsniej montowałam im pod takimi betonami. Tam by sie dziki nie dostały, ale czy taka buda wejdzie.... :roll:

W dodatku tam oprócz Biedronek , jest braciszek przyrodni Niedżwiadka. On tez musi mieć ciepła bude. Najlepsze by było takie malutkie kocie osiedle pod wspólnym zadaszeniem.I stołówkę wtedy mozna im tam pod daszkiem zrobić. Ale te dziki kurcze. :| Rozwala mi wtedy wszystko,jak wyczuja tam jedzenie. :| Wie Ktos moze kiedy dziki przestaja żerować i wracaja na stary teren? :roll:

iza71koty

Post » Czw wrz 09, 2010 23:13 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:
J.D. pisze:Wpadłam na inny pomysł-produkty można sprawdzić na stronie avon.pl. i już...A tak wogóle to nie miałam pojęcia,że dzieli was taka odległość.....

Dzieli Asiu.Jedynie mozemy pogadać czasem przez telefon. Myslę ze Iwetka sobie poradzi. :D Jak cos, to ja pomoge. Najwazniejsze ze sa Super fanty :1luvu: .Ze jest co sprzedać :D , aby kupić kociakom suchego. One powariowały. Nie wiem co im jest. :roll: Jedza jak szalone. Przecież to nawet nie połowa wrzesnia. Martwi mnie to. :|

No, moje też wciągają jak odkurzacze. Albo bedzie naprawdę surowa zima, albo tak zareagowały na nagłość zmiany pogody, może ich organizamy myslą, że przegapiły jesień i trzeba nadrabiać :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]