Iweta pisze:zapomniałam dodac, ze jest w paczce osobna paczuszka dla Izy
O Jezu ale sie cieszę!!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:zapomniałam dodac, ze jest w paczce osobna paczuszka dla Izy
Megana pisze:Super
Ludzie, czy wszędzie tak leje i leje?
J.D. pisze:z tym bazarkiem to poczekajcie .Ja po niedzieli wyślę jeszcze jedną paczkę do Izy to włożę katalogi z Avonu to będziecie miały jakiś obraz.Oczywiście,że ceny muszą być raczej niższe niż w katalogu.zapomniałam powiedzieć,że ja też dostałam dziś podarunki na bazarek.I to jakieJak zrobię zdjęcia to padniecie-dwa zegarki,bransoletka posrebrzana,malutka wkrętarka z baterią i ładowarką firmy "Bosch";świetną torbę transportową [taką na ramie] dla kota lub małego psa.Drugiej paczki jeszcze nie rozpakowałam.Zrobię to jutro bo dziś i tak już za dużo wrażeń a jeszcze muszę skończyć sprzątanie.
taizu pisze:Megana pisze:Super
Ludzie, czy wszędzie tak leje i leje?
Nie wiem czy tak, ale u mnie pada
J.D. pisze:Wpadłam na inny pomysł-produkty można sprawdzić na stronie avon.pl. i już...A tak wogóle to nie miałam pojęcia,że dzieli was taka odległość.....
iza71koty pisze:J.D. pisze:Wpadłam na inny pomysł-produkty można sprawdzić na stronie avon.pl. i już...A tak wogóle to nie miałam pojęcia,że dzieli was taka odległość.....
Dzieli Asiu.Jedynie mozemy pogadać czasem przez telefon. Myslę ze Iwetka sobie poradzi.Jak cos, to ja pomoge. Najwazniejsze ze sa Super fanty
.Ze jest co sprzedać
, aby kupić kociakom suchego. One powariowały. Nie wiem co im jest.
Jedza jak szalone. Przecież to nawet nie połowa wrzesnia. Martwi mnie to.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 98 gości