Czekamy z Bubą...
Znaczy Buba czeka za kanapą i mówi, że nie wylezie, bo jej oczy zakropiłam i już mnie nie kocha...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Nie widzę poprawy oczek u Buby, wydzieliny z nosa jakby więcej dziś jest!
Po jakim czasie powinna być widoczna poprawa?
Czy Canifos Betaglukan można podawać kotom?
Czy działanie będzie jak Scanomune?
najszczesliwsza pisze:Nie widzę poprawy oczek u Buby, wydzieliny z nosa jakby więcej dziś jest!
Po jakim czasie powinna być widoczna poprawa?
Czy Canifos Betaglukan można podawać kotom?
Czy działanie będzie jak Scanomune?
jasdor pisze:Wesele obskakiwałam, ale wracam pomalutku do rzeczywistości.
Moja kota miała podawane zamiast scanomune - beta glukan dla ludzi kupowany w aptece w kapsułkach. Dzieliłam proszek i podawałam wymieszany z wodą strzykawką dopyszcznie, przy czym kota nie protestowała nic a nic, wręcz bardzo jej smakowało.
Scanomune to nic innego jak beta glukan tylko w wydaniu dla zwierząt. Jest drogi w stosunku do beta glukanu z apteki.
Zdania są podzielone i wśród wetów i kociarzy. Jedni uważają, że ludzki beta glukan nie nadaje sie dla kotów, inni natomiast, że bardzo dobrze sie nadaje, a finansowo jest to znaczna różnica.
Moja kota miała podawany beta glukan dla ludzi i bardzo wzmocniała po nim, naprawdę była na oko widoczna poprawa.
Zostało mi 15 kapsułek - natychmiast Ci wyślę jak tylko chcesz.
Ja dzieliłam kapsułkę na 3 części i podawałam 1 x dziennie, choć wiem, że podobno dzieli się ją na ok. 30 części. Ale wetka mi kazała podzielić na 3 więc tak podawałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Caseyriple, Majestic-12 [Bot], puszatek i 69 gości