KRECIA w swoim domu, u Józi :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 25, 2004 23:29

i co tam u Kreci?
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Czw lut 26, 2004 9:35

Witam wszystkich,

Krecia ma sie dobrze, można powiedzieć, że znakomicie! To juz domownica pełna gębą. Zaanektowała mnie, moją kanapę i łózko. Trochę z tego powodu cierpi Frytka (obraziła się na mnie i już nie przychodzi do mnie w nocy :cry: , sypia teraz z moim synkiem), ale staram się jakoś jej to wynagrodzić i może mi w końcu wybaczy. A Krecia ma w nosie konkurencję :wink: . Czaruje swoimi wdziękami nawet gości ładując się im na kolana i wywalając do głaskania puchate brzuszysko. Jest radosna i rozbrykana jak kociak. Gania różne rzeczy po pokoju i chodzi z zabawkami w pyszczku jak psiak. Dziewczyny dogadują się już całkiem nie źle. Jadają czasami z jednej miski. Niestety o wspólnych drzemkach, czy wzajemnym myciu nie ma mowy, ale i tak jestem szczęśliwa, że jest jak jest. Gdyby tylko nie ta obrażalska....
Józia & Frytka Obrazek & Krecia Obrazek

Józia

Od: Czw sie 29, 2002 14:39

Post » Czw lut 26, 2004 9:37

Ciesze sie bardzo :dance:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Czw lut 26, 2004 9:59

Cudownie! Krecia jest taka kochaniutka, taka piękna, tak chciałam, żeby dobrze trafiła i trafiła :D
Ja też mam Kretkę-Krecię, ale to ona z kolei jest obrażalska :? Do tej pory (po blisko 3 miesiącach) nie lubi maluchów... Nas też jakby troszkę mniej. Czekam, aż jej przejdzie, i rozpieszczam niewdzięcznicę :wink:
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Czw lut 26, 2004 15:02

Józia pisze: Czaruje swoimi wdziękami nawet gości ładując się im na kolana i wywalając do głaskania puchate brzuszysko. Jest radosna i rozbrykana jak kociak. Gania różne rzeczy po pokoju i chodzi z zabawkami w pyszczku jak psiak.

8O 8O 8O Czy Ty mówisz o tym samym kocie którego ja pamiętam jako smutną, zrezygnowaną, załamaną i nieśmiałą koteczkę? :lol:

:dance: :dance2: :dance:
Nawet nie wiesz jak się cieszę!!!

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw lut 26, 2004 15:22

Ach, zapmniałam dodać. Gadatliwa jest niesamowicie. Ciagle coś opowiada. No i bez przerwy ugniata. Głównie moją pościel, a że pazurki ma jak sztyleciki.... Będę musiała przelecieć sie do weta na obcięcie bo mimo, ze łagodna, to TEGO nie da sobie zrobić :wink: . Byleby ta druga małpa przestała sie dąsać... Jakieś sugestie?

Józia

Post » Czw lut 26, 2004 15:27

ryśka pisze:
Józia pisze: Czaruje swoimi wdziękami nawet gości ładując się im na kolana i wywalając do głaskania puchate brzuszysko. Jest radosna i rozbrykana jak kociak. Gania różne rzeczy po pokoju i chodzi z zabawkami w pyszczku jak psiak.

8O 8O 8O Czy Ty mówisz o tym samym kocie którego ja pamiętam jako smutną, zrezygnowaną, załamaną i nieśmiałą koteczkę? :lol:

:dance: :dance2: :dance:
Nawet nie wiesz jak się cieszę!!!

Ty nie widzialas jej w moim pokoju w pracy :lol: Zwiedzila caly moj i szefa, a wszyscy ktorzy tu przychodzili to sie zachwycali, jedna pani do tej pory mnie zaczepia i pyta o nia :lol:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Czw lut 26, 2004 15:43

Potwierdzam! Była boska!

Zrobiłam dobry interes hi, hi....

Józia

[poprzednia]