Chrapkowo..wiosna, wiosna:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 29, 2010 10:54 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

Potrzymam magiczne :ok: :ok: :ok: :ok: i tutaj :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 29, 2010 16:56 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

CatAngel pisze:Potrzymam magiczne :ok: :ok: :ok: :ok: i tutaj :1luvu:

Dziękujemy Kochana :1luvu: Oby pomogły. Szczególnie Uszatce
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Czw wrz 30, 2010 18:41 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

Bakteria pisze:czarności

Obrazek

czarnuszek najprawdopodobniej w piątek zamieszka w nowym domu :ok: domek z ogródkiem, wychodzący jeśli kotek będzie chciał (w spokojnej części osiedla), jest już jeden kot, z tego co zrozumiałam starszy, no i zgoda na podpisanie wszystkich umów, cyrografów :twisted: też jest... zobaczymy jeszcze jak się kotek spodoba na żywo i jak się kotkowi (czyt. mnie) spodoba być może nowa rodzinka. mam nadzieję, że się uda, bo czarnuszki jakoś tak zbyt szczęścia nie mają, a tu taka szansa :ok:

dzwoniła też jakaś babka po rudego, chciała go zabrać do Niemiec... niby wszystko w porządku, wiedziała, że musi załatwić paszport itd. tylko trochę mi mina zrzedła jak stwierdziła, że wyjechałaby Z KOTKIEM już w tym tygodniu, a jak wiadomo, żeby paszport był ważny, kotek musi być 21 dni po szczepieniu od wścieklizny 8)

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Czw wrz 30, 2010 19:54 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

Luspa

Post » Czw wrz 30, 2010 20:35 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

Bakteria pisze:
Bakteria pisze:czarności

Obrazek

czarnuszek najprawdopodobniej w piątek zamieszka w nowym domu :ok: domek z ogródkiem, wychodzący jeśli kotek będzie chciał (w spokojnej części osiedla), jest już jeden kot, z tego co zrozumiałam starszy, no i zgoda na podpisanie wszystkich umów, cyrografów :twisted: też jest... zobaczymy jeszcze jak się kotek spodoba na żywo i jak się kotkowi (czyt. mnie) spodoba być może nowa rodzinka. mam nadzieję, że się uda, bo czarnuszki jakoś tak zbyt szczęścia nie mają, a tu taka szansa :ok:

dzwoniła też jakaś babka po rudego, chciała go zabrać do Niemiec... niby wszystko w porządku, wiedziała, że musi załatwić paszport itd. tylko trochę mi mina zrzedła jak stwierdziła, że wyjechałaby Z KOTKIEM już w tym tygodniu, a jak wiadomo, żeby paszport był ważny, kotek musi być 21 dni po szczepieniu od wścieklizny 8)

Kochana, nie wysyłaj lepiej rudaska za granicę. Rudzielec dom znajdzie na pewno, a ja już tak kotkę tri wysłałam do Wrocławia i żałuję do tej pory. Lepiej zaczekać.. Daj znać jak z czarnym :ok:

Luspa

Post » Pt paź 01, 2010 9:33 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

Luspa pisze:Kochana, nie wysyłaj lepiej rudaska za granicę. Rudzielec dom znajdzie na pewno, a ja już tak kotkę tri wysłałam do Wrocławia i żałuję do tej pory. Lepiej zaczekać..

a ja bym chciała wiedzieć co sie dzieje z kontenerkiem, w którym TRI pojechała do Wrocławia...wiem wiem, że jestem upierdliwa.... :roll:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt paź 01, 2010 18:31 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

nie pojechał dzisiaj, ale może po prostu dlatego, że dziewczyna poczty nie sprawdziła, :roll: późno wczoraj do niej odpisałam... ma zadzwonić w przyszłym tygodniu, mam nadzieję, że się nie rozmyśli

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Pt paź 01, 2010 18:39 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

Basica pisze:
Luspa pisze:Kochana, nie wysyłaj lepiej rudaska za granicę. Rudzielec dom znajdzie na pewno, a ja już tak kotkę tri wysłałam do Wrocławia i żałuję do tej pory. Lepiej zaczekać..

a ja bym chciała wiedzieć co sie dzieje z kontenerkiem, w którym TRI pojechała do Wrocławia...wiem wiem, że jestem upierdliwa.... :roll:

To to i ja bym chciała wiedzieć :roll: Babka obiecała, że wyśle pod koniec września :ok: :? :? Ale Ty Basiu dostaniesz już w przyszłym tygodniu :)

Bakteria pisze:nie pojechał dzisiaj, ale może po prostu dlatego, że dziewczyna poczty nie sprawdziła, :roll: późno wczoraj do niej odpisałam... ma zadzwonić w przyszłym tygodniu, mam nadzieję, że się nie rozmyśli

Miejmy nadzieję...

Luspa

Post » Pt paź 01, 2010 20:53 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

Kolejny chętny na panią sienkiewiczkę. Kciuki... :ok: :ok:

Luspa

Post » Pt paź 01, 2010 22:44 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

:ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob paź 02, 2010 18:16 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

Dzisiaj odwiedziłam mikrokotki znalezione bodajże przez P.Anię :) Przestały już być mikro i są naprawdę przesłodkie. Kolorowy kociak jest wstępnie zarezerwowany.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Luspa

Post » Sob paź 02, 2010 23:24 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

no po prostu piękności chodzące... :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro paź 06, 2010 14:14 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

Powoli szykujemy się do zimy... Czy macie sprawdzone sposoby na zimowe jedzonko dla bezdomniaków?

Luspa

Post » Czw paź 07, 2010 16:05 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

Wiadomość od Trufelka:

Witam serdecznie, nie widziałam Lulusia miesiąc, bedę tam w weekend to
zrobie fotki. Ponoć uszki już czyste - sprawdzimy, urósł i jest gruby,
grasuje po całym gospodarstwie i łowi myszki jak szalony. na razie
będzie zaszczepiony na wściekliznę, co do kastracji trzeba ustalić
termin co wiąże się z dużą akcją, ponieważ chce to zrobić u swojej
p.doktor a jest problem z moim kotem domowym, który chciał go
zamordować. tak, ze muszę coś mądrego wymyśleć na listopad. Pozdrawiam,
Ewa

Luspa

Post » Sob paź 09, 2010 20:42 Re: Chrapek pomaga Uszatce. Ty też możesz !! str. 10 !!!!

Dzisiaj dziewczynka Sienkiewiczka miała jechać do DS, ale... pani znalazła już sobie w ciągu tygodnia innego kota :roll: :( Także Sienkiewiczki wciaż trzy..

Dobra wiadomość:

młodzież z 4 liceum zdecydowała się pomóc w budowie domków na zimę. Dzisiaj dostarczyłam im styropian, Kocia Lady wrzuci folię, domkami się podzielimy i kocurki będą miały profesjonalne apartamenty na gorsze (i zimniejsze) czasy :ok: Dzięki KL, że wzięłaś mnie spółki :1luvu: :mrgreen: :piwa:

Luspa

[poprzednia][następna]