Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Potrzymam magiczne![]()
![]()
![]()
i tutaj
Bakteria pisze:czarności
Bakteria pisze:Bakteria pisze:czarności
czarnuszek najprawdopodobniej w piątek zamieszka w nowym domudomek z ogródkiem, wychodzący jeśli kotek będzie chciał (w spokojnej części osiedla), jest już jeden kot, z tego co zrozumiałam starszy, no i zgoda na podpisanie wszystkich umów, cyrografów
też jest... zobaczymy jeszcze jak się kotek spodoba na żywo i jak się kotkowi (czyt. mnie) spodoba być może nowa rodzinka. mam nadzieję, że się uda, bo czarnuszki jakoś tak zbyt szczęścia nie mają, a tu taka szansa
![]()
dzwoniła też jakaś babka po rudego, chciała go zabrać do Niemiec... niby wszystko w porządku, wiedziała, że musi załatwić paszport itd. tylko trochę mi mina zrzedła jak stwierdziła, że wyjechałaby Z KOTKIEM już w tym tygodniu, a jak wiadomo, żeby paszport był ważny, kotek musi być 21 dni po szczepieniu od wścieklizny
Luspa pisze:Kochana, nie wysyłaj lepiej rudaska za granicę. Rudzielec dom znajdzie na pewno, a ja już tak kotkę tri wysłałam do Wrocławia i żałuję do tej pory. Lepiej zaczekać..
Basica pisze:Luspa pisze:Kochana, nie wysyłaj lepiej rudaska za granicę. Rudzielec dom znajdzie na pewno, a ja już tak kotkę tri wysłałam do Wrocławia i żałuję do tej pory. Lepiej zaczekać..
a ja bym chciała wiedzieć co sie dzieje z kontenerkiem, w którym TRI pojechała do Wrocławia...wiem wiem, że jestem upierdliwa....
Bakteria pisze:nie pojechał dzisiaj, ale może po prostu dlatego, że dziewczyna poczty nie sprawdziła,późno wczoraj do niej odpisałam... ma zadzwonić w przyszłym tygodniu, mam nadzieję, że się nie rozmyśli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bubuś8435, DanielGek, kasiek1510, Paula05, Talka i 108 gości