Edisia kochana kruszynka...(*)(*)(*)..4 lata bez Edisi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 15, 2010 14:51 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

Toć chyba nie podmienili kota w lecznicy przez jedną dobę? :wink: :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lip 15, 2010 15:29 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

Agneska pisze:Toć chyba nie podmienili kota w lecznicy przez jedną dobę? :wink: :lol:

Kto wie? :lol: Może sam się podmienił?? :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lip 15, 2010 15:46 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

No, to ktoś musi pełnić stały dyżur fotograficzny przy kocie. Albo co najmniej 3 razy na dobę słać nowe fotki. :wink:
I za jak najszybszą podmiankę Edisona na całkiem zdrowego kota. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lip 15, 2010 15:59 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

Agneska pisze:I za jak najszybszą podmiankę Edisona na całkiem zdrowego kota. :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lip 15, 2010 16:42 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

Fajnie czytać, że jest stabilny i że je :mrgreen:
trzymam kciuki nieustająco :ok:

edit: literówka
Ostatnio edytowano Czw lip 15, 2010 21:10 przez GRazyna, łącznie edytowano 1 raz
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Czw lip 15, 2010 19:00 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

Byłam u Edisona - dzisiaj już nie pojadł gerberka, jakoś mu nie smakował :? Ale wcześniej zjadł podobno :ok:

Wymiziałam kocurro, ale na rączki to już Edison nie chciał przyjść 8) Może jednak za gorąco było na takie karesy :mrgreen:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw lip 15, 2010 19:25 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

Marzenko-wpłata ode mnie już powinna tez być-wpłacałam rano!
Proszę i ode mnie Edisonka wymiziać!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lip 15, 2010 19:52 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

kropkaXL pisze:Marzenko-wpłata ode mnie już powinna tez być-wpłacałam rano!
Proszę i ode mnie Edisonka wymiziać!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jak przyjdę do domu to sprawdzę i dam znać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw lip 15, 2010 19:53 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

Aleksandra59 pisze:Byłam u Edisona - dzisiaj już nie pojadł gerberka, jakoś mu nie smakował :? Ale wcześniej zjadł podobno :ok:
:

Mam nadzieję, że to oznaka zdrowienia, czyli że się chłopak wybredny robi i byle czego do pyszczka nie weźmie :lol: :lol: :lol: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw lip 15, 2010 22:06 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

kropkaXL pisze:Marzenko-wpłata ode mnie już powinna tez być-wpłacałam rano!

uaktualniłam :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Czw lip 15, 2010 22:18 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

:ok: super,Edison wcinaj chłopaku,co się będziesz oszczędzał :D
Legnica

Post » Pt lip 16, 2010 5:45 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

Za zdrówko zaciskam od rana :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt lip 16, 2010 7:34 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

Marzenia11 pisze:Za zdrówko zaciskam od rana :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lip 16, 2010 10:53 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

Co dziś słychać u Edisona?
:ok: :ok: :ok:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt lip 16, 2010 16:19 Re: Edison w szpitalu..może zdarzyć się wszystko..proszę o $

Ktoś coś wie? :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]