Podwórko,czyli BiałeObłOczkiOzon&Omlet Łódź- już u olki22:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 01, 2010 19:03 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

ja tez trzymam kciuki za domek dla Ofelki :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw lip 01, 2010 19:35 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

Domki się zastanawiają, ale czy coś z tego wyniknie to zobaczymy.
Jeden domek trochę się boi, że rezydenci się zarażą, więc prosilam o sprawdzenie, czy szczepienia są aktualne.
Drugi domek chciałby, ale przemyśliwuje kwestie finanasowe co do 3 kota
no i czekam na odpowiedzi.

Póki co malutka jest małym wróbeleczkiem, który je tyle faktycznie co taki ptaszek. Wystarcza jej 2 x dziennie :roll: i najchętniej jednak surowe lub gotowane mięsko.Dziwnie je ta mała. Przyzwyczaiłam się, że kocięta szamają wszystko aż im się uszyska trzęsą, a Ofelia jest wybredna, co mnie dziwi, skoro żyła w takich a nie innych warunkach... nowość jest super ale tylko za pierwszym razem.....później zakopuje lapką :?
łapunia troszkę lepiej, zaczyna się trochę unosić, myślę że wróci do normalności niebawem :D
Ofelka jest gooptaskiem, bo na rączkach mruczy i mni ekocha, a po mieszkaniu ucieka :kotek:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lip 01, 2010 20:23 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

magdaradek Agatka tez troszke zje a reszte probuje zakopac lapka ktorej nie ma..
Bruno wchodzi do lozka i tez jest kochaj mnie jestem twoj,ale po mieszkaniu ucieka przed nami jakbysmy mu jakas krzywde zrobily :roll: ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw lip 01, 2010 20:41 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

No to nie jestem osamotniona.
Moje Ostatnie Szczęście nawiewa gdy mnie zobaczy w pozycji pionowej, jakby ucieleśnienie wszystkich diabłów zobaczyło. :roll:
Jakoś nie wydaję jej się demoniczna z michą w ręku. :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw lip 01, 2010 20:55 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

hyhyhy.....
no Ofelka była dzikuskiem z podwórka po prostu. POmału przekonuje się, że człowiek nie jest taki zły. Zagubiona mała ptaszynka w wielkim świecie. Dobrze że choć czasem Cypisek się z nią pobawi. Bo na Ryśka to nie ma co liczyć :roll:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lip 01, 2010 21:12 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

Dziewczyny, no co Wy wymyślacie :cry:

One nas kochają (najbardziej za dobre jedzonko) ale jest tyle nowych rzeczy do zbadania, tyle dziwnych miejsc do zdobycia, że one nie mają czasu na przytulanie i mizianki :mrgreen:

Ale jak się zmęczą to całe są nasze :1luvu:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw lip 01, 2010 21:52 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

małe bestie to są :wink:
Obrazek

dzisiaj było spotkanie I stopnia z moim henrykiem,
który jest przy nich bardzo burym gigantem- jak te szelmy się ucieszyły
jak ćwierkały i buzi dawały 8O
ani jednego syyy, pełna kultura
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw lip 01, 2010 21:59 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

W lecznicy Ofelka tez latała za kotami. Jak ją wypuszczałam z klateczki, to pędziła do innych kotów galopem.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw lip 01, 2010 22:57 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

hihihi pozdrowienia od Lesia :mrgreen:ObrazekObrazek

Przewinęło sie u nas dużo kociąt, ale tylko Lesio robił takie cudaczne minki :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt lip 02, 2010 7:03 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

Madziu, kciuki za domek dla Ofelki :1luvu: ogromniaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruru, tak się cieszę, że Obloczki tak pięknie się z Henryczkiem dogadały :D :D :D Pomimo że takie strrrrasznie groźne się wydają :wink:
Czy ktoś dzwoni w ich sprawie? Są przecież zachwycające :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 02, 2010 11:27 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

Asiu, na razie nikt nie dzwoni
ale ja dopiero wczoraj
wysmarowałam ogłoszenie :oops: :oops:
bo i też nie bardzo wiedziałam jacy oni są
i czy wszystko w porządku
teraz jakoś już widzę, że będzie dobrze
coraz są bardziej udomowieni
fajni są
bardzo samodzielni
mogą iść do domu w którym ktoś dłuuugo pracuje, bo sami świetnie sobie radzą

wczoraj głaskałam Ozona i się rozmruczał
na to przybiegł Omlet i zaczął... cycka szukać u Ozona 8O
Obrazek

chihuahua? :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lip 02, 2010 11:50 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

No to Tatianko przygotuj się na "grad telefonów" :D :ok: :ok: :ok:
Obłoczki są prawdziwie niebiańskie, nawet podczas uśmiechu :wink: :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 02, 2010 15:07 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

Kurcze mam spory dylemat :?

mam dwa chętne domki na Ofelcię.
Obydwa dobre myślę. Jednak jeden z tych domków, w związku z przeprowadzką może małą wziąć dopiero w połowie sierpnia....... obawiam się, że mała nie może u mnie tak długo zostać..... muszę też w końcu odpocząć.

Dom jest zajebiaszczy. Właściwie to napisali w sprawie Maszki i odpisałam , że nieaktualne i zaproponowałam Ofelkę......

co tu robić..... :roll:

niezła przewrotność losu.....jak domków nie ma, to się człowiek martwi. Jak są......to też się martwi :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt lip 02, 2010 15:38 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

Ciociu, nie wolno się martwić! Cokolwiek zdecydujesz - dobrze zdecydujesz i my to wiemy :D .
Przy odpoczywaniu pamiętaj, by wystawiać swoje brzusio do miziania :mrgreen:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pt lip 02, 2010 18:55 Re: Podwórko jakich wiele- łódzkie bidusie domków szukają!

Madziu, wybierz sercem - reszta się ułoży
cziłała genialna

ja nie dostałam ogłoszeń chłopaków
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

[poprzednia][następna]