Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
starchurka pisze:Xagax, tak się składa, że to ogłoszenie o terenach, które są dość blisko mnie. Jak wrócę z krótkiego urlopu (7 dni i to zobaczymy, czy mnie nikt do Krakowa nie ściągnie) spróbuję się zająć tym tematem.
Mam tam upatrzoną kocią rodzinę zresztą, czekam tylko, aż kocięta podrosną wystarczająco, by móc zabrać ich mamę do sterylizacji.
ryśka pisze:Objęliśmy Operacją Zabieg dwa bezdomne kocurki z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=111775&start=600 , wykastrowane przez niezłomną w walce z bezdomnością bluerat![]()
Bardzo dziękujemy za wszystkie otrzymane lancety
luelka pisze:W sobotę (21 sierpnia) w parku Jordana odbywa się w ramach Letnich Pikników Poetcykich Poesia Picnic. Zostałam zaproszona do czytania wierszy w bloku "Uczucia skrzydlate, uczucia kosmate". Wszystkie informacje znajdują się na stronie http://www.piknikipoetyckie.pl.
Podczas pikniku Fundacja Pod Jednym Dachem będzie miała rozstawiony stolik, przy którym będzie można porozmawiać o opiece nad kotami, także tymi wolno żyjącymi, a także wesprzeć Operację Zabieg - dostaliśmy zgodę na zbiórkę publiczną na terenie gminy Kraków na sterylizacje kotów wolno żyjących oraz opiekę przed- i pooperacyjną.
Zachęcam serdecznie zarówno do posłuchania poezji, jak i do wsparcia naszej akcji sterylizacji - będzie fajnie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 533 gości