Ogłoszenie zawisło na blogu firmowym i moja siostra u siebie też ma rozwiesić. W przyszłym tygodniu idziemy na odrobaczenie to zostawimy też w naszej lecznicy. Może się uda.
Pozdrowienia od naszej czwórki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agnes128 pisze:aga-zgaga pisze:ech, ludzie to sa! musi sie podzielic swoim zdaniem, choc nikt nie pyta.
ale slodziak z tego julka.
przepadam za kociaczkami. najchetniej tobym co rok brala nowego malego kotka do mojej gromadki. tylko ze w ten sposob to moglabym skonczyc z dwudziestka na karku. albo i wiecej niz dwudziestka.
Koty w każdym wieku mają coś w sobie,ale maluchy są szczególnie cudowne![]()
Jak to zawsze
![]()
![]()
Niestety mamy jakieś ograniczenia
Agneska pisze:Agnes128 pisze:aga-zgaga pisze:ech, ludzie to sa! musi sie podzielic swoim zdaniem, choc nikt nie pyta.
ale slodziak z tego julka.
przepadam za kociaczkami. najchetniej tobym co rok brala nowego malego kotka do mojej gromadki. tylko ze w ten sposob to moglabym skonczyc z dwudziestka na karku. albo i wiecej niz dwudziestka.
Jak to zawsze
![]()
![]()
Agnes128, czy zabraliście już te koty do domu na DT?
ASK@ pisze:Agneska pisze:Agnes128 pisze:
Jak to zawsze
![]()
![]()
Agnes128, czy zabraliście już te koty do domu na DT?
![]()
![]()
![]()
To nie miejsce dla dorastających maluszków. Tym bardziej że jak sama pisałaś dom do rozbiórki idzie. A jak zjada niespodziewanie panowie od demolki?
Kaprys2004 pisze:Jest cieżko.. Podnosimy więc..
Beatta_82 pisze:Aż się przykro człowiekowi robi jak to czyta. Trzymam
żeby w końcu się udało znaleźć domki dla reszty.
Ogłoszenie zawisło na blogu firmowym i moja siostra u siebie też ma rozwiesić. W przyszłym tygodniu idziemy na odrobaczenie to zostawimy też w naszej lecznicy. Może się uda.
Pozdrowienia od naszej czwórki.
Kociara82 pisze:porozsylam linka do waszego watku po watkach po ktorych sie szwendamMoze to pomoze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anya126Kl, Google [Bot] i 360 gości