Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elzak3 pisze:A wiecie co te zwierzaki przezyja za te kilka dni jak znów trafia do klatek?
Licze że spora część znajdzie jednak swoich duzych.
elzak3 pisze:A wiecie co te zwierzaki przezyja za te kilka dni jak znów trafia do klatek?
mahob pisze:elzak3 pisze:A wiecie co te zwierzaki przezyja za te kilka dni jak znów trafia do klatek?
To mnie własnie martwi...ale co można zrobić...
Oby jak najwięcej zostało w domach na stałe
progect pisze:mahob pisze:elzak3 pisze:A wiecie co te zwierzaki przezyja za te kilka dni jak znów trafia do klatek?
To mnie własnie martwi...ale co można zrobić...
Oby jak najwięcej zostało w domach na stałe
a jak twój piesek?
Ja o całej akcji dowiedziałam się, jak juz do domu wrocilam, koło piatej to byłowielkie brawa wszystkim, ktorzy zaangażowali się w akcję
koteczek555 pisze:Mahob a czy psiak agresywnie reaguje na koty? Jeżeli nie to jest duża szansa, musi się tylko przyzwyczaić.
mahob pisze:Piesek jest strasznie fajny![]()
Grzeczny strasznie i taki chętny do współpracy![]()
Bardzo zadowolony, że jest w domu - no i właśnie - jak mam go potem oddać z powrotem do schronu?Rozważamy możliwość, że ewentualnie zostaniemy dla niego DT. Zależy jak się z kotami ułoży, bo na razie marnie...goni je trochę, siedzą na szafach
![]()
Ja nie bardzo mam doświadczenia z psami - nie wiem jak to się może ułożyć - jest szansa, że jakoś się dogadają?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 29 gości