Czekał, prosił... Wróbelek już we własnym domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 14, 2010 13:41 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

Ciekawe czy Maluch już w lecznicy i w jakim jest stanie...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt maja 14, 2010 13:47 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

gosiaa pisze:Ciekawe czy Maluch już w lecznicy i w jakim jest stanie...

kto pojechał po małego? Anetka Duszek? chyba zajrzę do Centrum po pracy... spać nie mogłam dziś przez tego maluszka :cry:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt maja 14, 2010 13:54 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

Kciuki trzymam!!!
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt maja 14, 2010 13:55 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

bardzo się cieszę i mocne kciuki za maluszka :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt maja 14, 2010 14:07 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

echs i kolejna szybka akcja prawie dopieta :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt maja 14, 2010 14:21 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

Błyskawiczna, wspaniała akcja, dziewczyny :1luvu:
Jak dobrze, że wróbelek już (albo za moment) poza schroniskiem :!:
Kciuki nieustające!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt maja 14, 2010 14:25 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

dostałam telefoniczne zlecenie od organizatorek akcji ;) mam iść po pracy do Centrum, dowiedzieć się wszystkiego a'propos stanu i leczenia bobaska, zapamiętać i służyć pomocą w przypadku wątpliwości, żeby nie trzeba było CoolCaty nękać :lol:

melduję, że rozkaz wykonam za jakieś pół godziny, jak wylezę z cholernej roboty :twisted:

Georg-inia

Post » Pt maja 14, 2010 14:28 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

Georg-inia pisze:dostałam telefoniczne zlecenie od organizatorek akcji ;) mam iść po pracy do Centrum, dowiedzieć się wszystkiego a'propos stanu i leczenia bobaska, zapamiętać i służyć pomocą w przypadku wątpliwości, żeby nie trzeba było CoolCaty nękać :lol:

melduję, że rozkaz wykonam za jakieś pół godziny, jak wylezę z cholernej roboty :twisted:

to my tu niecierpliwie czekamy na informacje :1luvu:
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pt maja 14, 2010 14:28 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

Georg-inia pisze:dostałam telefoniczne zlecenie od organizatorek akcji ;) mam iść po pracy do Centrum, dowiedzieć się wszystkiego a'propos stanu i leczenia bobaska, zapamiętać i służyć pomocą w przypadku wątpliwości, żeby nie trzeba było CoolCaty nękać :lol:

Czy to znaczy że kocio już w lecznicy? :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt maja 14, 2010 14:29 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

Dzięki dobra kobieto za przyjęcie zlecenia :mrgreen:

gosiaa

Post » Pt maja 14, 2010 14:32 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

Gibutkowa pisze:

Czy to znaczy że kocio już w lecznicy? :1luvu:

a tego nie wiemy póki co, bo u nas Święto Łodzi w ten weekend - całe miasto zakorkowane na amen. Ale będę czekać do oporu, aż mały dojedzie.

Georg-inia

Post » Pt maja 14, 2010 14:33 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

Wytłumaczcie mi proszę, jak najłatwiej znajdę to Centrum, bo jakbym wpadła tam w ostatniej chwili przed 20 to nie chcę się miotać po całym budynku.

kotbert

Od: Śro lip 19, 2006 20:44

Post » Pt maja 14, 2010 14:35 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

kotbert pisze:Wytłumaczcie mi proszę, jak najłatwiej znajdę to Centrum, bo jakbym wpadła tam w ostatniej chwili przed 20 to nie chcę się miotać po całym budynku.

Centrum miesci sie w Tesco od strony parkingu w sklepie zoologicznym nieopodal przystanku autobusowego Tesco
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt maja 14, 2010 14:37 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

Ciepła pisze:
kotbert pisze:Wytłumaczcie mi proszę, jak najłatwiej znajdę to Centrum, bo jakbym wpadła tam w ostatniej chwili przed 20 to nie chcę się miotać po całym budynku.

Centrum miesci sie w Tesco od strony parkingu w sklepie zoologicznym nieopodal przystanku autobusowego Tesco

prawie na środku budynku, między wejściami do Tesco. Duży pomarańczowy banner z napisem Centrum Doktora Seidla tam wisi i z obrazkiem bernardyna. Wchodzisz do tego sklepu zoo i pytasz o gabinet - jest w środku, w sklepie.
Wejście jest więc z zewnątrz, nie wchodzisz do Tesco w ogóle

Georg-inia

Post » Pt maja 14, 2010 14:40 Re: Czy prośba o życie to prośba o zbyt wiele... Pomoc pilnie!!!

Już wszystko wyjaśnione, sklep kotbert kojarzy, nie wiedziała że do lecznicy przez sklep.

gosiaa

[poprzednia][następna]