Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Ciekawe czy Maluch już w lecznicy i w jakim jest stanie...
Georg-inia pisze:dostałam telefoniczne zlecenie od organizatorek akcjimam iść po pracy do Centrum, dowiedzieć się wszystkiego a'propos stanu i leczenia bobaska, zapamiętać i służyć pomocą w przypadku wątpliwości, żeby nie trzeba było CoolCaty nękać
![]()
melduję, że rozkaz wykonam za jakieś pół godziny, jak wylezę z cholernej roboty
Georg-inia pisze:dostałam telefoniczne zlecenie od organizatorek akcjimam iść po pracy do Centrum, dowiedzieć się wszystkiego a'propos stanu i leczenia bobaska, zapamiętać i służyć pomocą w przypadku wątpliwości, żeby nie trzeba było CoolCaty nękać
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Georg-inia pisze:dostałam telefoniczne zlecenie od organizatorek akcjimam iść po pracy do Centrum, dowiedzieć się wszystkiego a'propos stanu i leczenia bobaska, zapamiętać i służyć pomocą w przypadku wątpliwości, żeby nie trzeba było CoolCaty nękać
![]()
Czy to znaczy że kocio już w lecznicy?
kotbert pisze:Wytłumaczcie mi proszę, jak najłatwiej znajdę to Centrum, bo jakbym wpadła tam w ostatniej chwili przed 20 to nie chcę się miotać po całym budynku.
Ciepła pisze:kotbert pisze:Wytłumaczcie mi proszę, jak najłatwiej znajdę to Centrum, bo jakbym wpadła tam w ostatniej chwili przed 20 to nie chcę się miotać po całym budynku.
Centrum miesci sie w Tesco od strony parkingu w sklepie zoologicznym nieopodal przystanku autobusowego Tesco
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MIKI03, moniczka102, puszatek i 182 gości