mylukier pisze:To można by tamten nick usunąć?
Moje koty się nie marcują. Wszystkie są wysterylizowane. O jakim ciągłym ginięciu mówisz? To był pierwszy taki przypadek, kiedy Tiga nie wróciła rano. Wróciła tego samego dnia, tylko pod wieczór
moniczkakasp477 pisze:Cześć !Mnie też zniknął kocur im.Rudolf-Maciuś dn.20maja 2012r.jeszcze nie wrócił.Może włóczy się gdzieś albo marcuje się.
Szukałam go po okolicy,ale nic z tego.Obawiam się o jego los,żeby szybko wrócił tylko do domu.boję się,żeby się nie wyprowadził z domu przez innego obcego kocura.w okolicy widziałam też lisa.Czy lis może złapać dużego kocura na żywca?Martwię się ,płaczę i nic to nie pomaga.Co robić w takiej sytuacji?Wcześniej już znikały mi koty i suczka nala-husky -ponad 2lata temu i nie wróciły.bardzo proszę o pomoc poradę w tej sprawie.Moni.
Piszę o wytłuszczonym tekście, który częściowo zmieniłaś. Jak widać, w cytacie przetrwał. Manipulacja wypowiedziami to nie najlepszy start na forum. Proponuję skupić się poszukiwaniach kota a nie zabawie w kotka i myszkę z użytkownikami.
W sprawie likwidacji nicka musisz pisać do Admina.