Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2010 9:49 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

dorcia44 pisze: na kolorowe maluszki nie ma aż takiego popytu :roll:

Na bure jest :twisted:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw maja 06, 2010 9:57 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

ja jestem burymi szylkami zauroczona :oops: już nie mogę się doczekać kiedy znów do nich pójdę 8) i będę focić focić focić :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw maja 06, 2010 11:53 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

pisemne już za nami :wink:

Byłam w sklepie ,zmarzłam ,zmokłam i mój zad też,siodełko było mokre :evil:

Psy chodzą jakieś nakręcone ,a koty śpią .

Wanilka z okładami :wink:

Obrazek

były też buziaczki 8)

Obrazek

a to już mój mądzioł :mrgreen:

Obrazek

jeszcze półtorej godziny i idę z Kuliczkiem na sterylkę .

Margolcia po operacji nic się nie zmieniła ,nadal warczy okropnie :? ale widać tez że ma problemy z poruszaniem się ,nie wiem tylko czy ja to boli ,pewnie będę musiała zrobić jej RTG ,może jutro bo idziemy na zdjęcie.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw maja 06, 2010 12:48 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

"Mądzioł" całkiem, całkiem :mrgreen:

Kciuki maturalne nadal.
Ojjj, kiedy to było ... Dwa razy w życiu byłam tą co tematy maturalne pisze na tablicy, hi, hi, pracowałam w szkole, ech, też przeżywałam z uczniami, zwłaszcza, że to technikum było, polski to oni mieli ... no, na pewno nie w małym palcu.

I serdeczności dla Was z bardzo mokrej Łodzi :|
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw maja 06, 2010 13:24 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Myszeńka@ jaka ja jestem szczęśliwa że szkołę mam za sobą ,cofnąć czas ale bez powrotu do szkoły :twisted:

a za kciukasy wielkie dzięki .
Gadzina gdzieś polazł ,domyślam się gdzie ,ale na moje pytanie dokąd odpowiedział ..mamo czy ty musisz wszystko wiedzieć :twisted:
nie musze ,ale bym chciała :mrgreen:

tytek puszcza takie bąki że można się wy r.ygać :|

pomału się szykujemy ,Kulikuli głodna okropnie ,cały dom o suchym ryju bo jedna się tnie :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw maja 06, 2010 13:44 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

To za Kulikuli :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw maja 06, 2010 14:09 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

kciuki za Kuliczka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw maja 06, 2010 14:26 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

coby dobrze pocięli i jeszcze lepiej zszyli :ok:
a synal/-ek jak złoto

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Czw maja 06, 2010 14:37 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

U nas maturę pisała Monika. Mikołaj na szczęście w zeszłym roku ją zdał.
Trzymam kciuki za udaną operację i szybki powrót do formy. :ok:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw maja 06, 2010 15:19 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

maleństwo zostało ,odbiorę ją dopiero wieczorem :cry: była przerażona.ja też.jak zawsze :oops:
ja wróciłam tak mokra ze nie wiem jak pojadę do pracy .
w domu zimno ,piecyk włączony

za kciukasy piękne dzięki :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 07, 2010 7:07 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Dorciu jak Rudasek?

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt maja 07, 2010 8:14 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Elu, Mała Rude szaleje ,domek już jest ale rude czeka jeszcze jak domek przyjedzie do mnie na dalsze męczarnie czyli spotkanie oko w oko :twisted: :wink:

Kuliczek po operacji ok. ale taka była nieszczęśliwa ,tak się przewalała w tym kaftanie i jeść pragnęła a ja nic nie mogłam jej dać.
Dziś zdecydowanie lepiej .
uff to moja ostania w domu sterylka .
fotki wstawię pózniej ,zobaczycie jakie ona ma brudne łapy :mrgreen:

cała noc oczywiście nieprzespana ,jestem ledwo ciepła .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 07, 2010 8:28 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Dorciu, bo ta pierwsza doba jest najgorsza, potem jest zdecydowanie lepiej. Pozdrawiam

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Pt maja 07, 2010 12:59 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

przerabiałam to już 8 razy ,zawsze tak samo się boje :cry: a przecież nigdy nie było zle ...jednak jest narkoza ,cięcie itp.
Kuliczek jest :1luvu:

odebrałam wyniki RTG dupowate ,ten ból i trudności z poruszaniem sa uzasadnione ,tak samo ja problem ze zmiana pozycji kiedy leżę lub sztywność i ból kiedy się podnoszę. :cry:

wyszło prawo boczne skrzywienie kręgosłupa.
zmiany zwyrodnieniowe w postaci obniżenia wysokości krążka międzykręgowegoL5/S1 zmiany zwyrodnieniowe w stawach międzykręgowych bliskie poziomemu ustawienie kości krzyżowej .

a teraz fotki Kuliczka ,zobaczcie jak u mnie brudno ,jakie ma czarne pięty :mrgreen:

Obrazek
jaka jest piękna ............
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 07, 2010 13:32 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

dorcia44 pisze:...
odebrałam wyniki RTG dupowate ,ten ból i trudności z poruszaniem sa uzasadnione ,tak samo ja problem ze zmiana pozycji kiedy leżę lub sztywność i ból kiedy się podnoszę. :cry:

wyszło prawo boczne skrzywienie kręgosłupa.
zmiany zwyrodnieniowe w postaci obniżenia wysokości krążka międzykręgowegoL5/S1 zmiany zwyrodnieniowe w stawach międzykręgowych bliskie poziomemu ustawienie kości krzyżowej

to ja tak tylko sobie zacytuje i poczekam :twisted:
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

[poprzednia][następna]