Ogromnie dziekujemy

Dziewczyny z dostępem do konta PKDT, monitorujcie proszę wpływy i dajcie czasem znać to będę uaktualniała w wątku stan funduszy...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marea pisze:Fundusz ślepaczkowy przelał na nasze konto 100zł
Ogromnie dziekujemy![]()
Dziewczyny z dostępem do konta PKDT, monitorujcie proszę wpływy i dajcie czasem znać to będę uaktualniała w wątku stan funduszy...
Marea pisze:Fundusz ślepaczkowy przelał na nasze konto 100zł
Ogromnie dziekujemy![]()
sabina skaza pisze:ja zawsze chorym kotkom z ropiejącymi oczkami dodawałam do karmy unidox- antybiotyk, pieknie leczy wszytko co związane z kotami trzeba kruszyć do karmy i wtedy każdemu coś się dostanie, bynajmniej nie powinien zaszkodzić. raczej nie ma innego wyjścia na leczenie podwórkowców.
Marea pisze:Super że koszt tak 'niski' wyszedł, z tego co widziałam ze stanu na jej koncie zmieścimy się i jeszcze coś zostanie![]()
Domek forumowy po wizycie, jeszcze nie mam wieści z pierwszej ręki ale wydaje się super i jest chętny na Laylę, drugi kotek z opisu opiekunki wydaje się być b dobrym kompanem, spokojny opiekuńczy nie wykazujący agresji raczej ustępujący, kotek choć duży dorosły kocur...mało ruchliwy ze względu na kalectwo
Wieści od Agatki:
Agatka.hallera
20:55:04
siemka
20:55:23
mam maue kotki
20:55:28
czarne jak smo ła

stokrotka
22:18:21
skąd?
22:23:22
gdzie? jak?
22:23:24

Agatka.hallera
22:59:54
znalazlam
23:00:06
jak go dzieci maltretowały na placu zabaw
23:00:11
jakiś kawałek ode mnie
23:00:18
znaczy od mojego domu
23:00:36
tłukły go kamieniami idioci!!
23:00:58
nie wytrzymałam i spuściłam im łomot :/
23:01:21
nieźle oberwali...jeden to chyba bez zębów wrócił do domu..
23:03:24
jak sie zwierzakom krzywda dzieje to ja za sb nie ręcze...
23:05:16
no ale najważniejsze że kotek już bezpiecznie śpi
Dowiem się co i jak z kociakiem jak dziś u nich będę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 90 gości