Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:bardzo się cieszę, że wszystko ok.. żeby tylko nie zarastało.. czekamy na wieczorne wieści
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
andzelika1952 pisze: Niunia u mnie nie głodowała , miała szalony apetyt![]()
![]()
Joluka bardzo proszę podaj nam jakie są koszty dotychczasowego leczenia i utrzymania Niuni , ponieważ domyślam się , że nie są małe i boję się czy dam radę je spłacić.
Hanulka pisze:jolukabardzo optymistyczne wieści, strasznie się cieszę!!! Trzymam mocno za malutką
![]()
![]()
![]()
![]()
joluka pisze:andzelika1952 pisze: Niunia u mnie nie głodowała , miała szalony apetyt![]()
![]()
Joluka bardzo proszę podaj nam jakie są koszty dotychczasowego leczenia i utrzymania Niuni , ponieważ domyślam się , że nie są małe i boję się czy dam radę je spłacić.
Andżeliko - ale przecież nikt nie podejrzewa, że głodziłaś kociaka!!!!!!!! Ja wiem, że dbałaś o nią strasznie!Ona jest okrąglutka jak pączuszek - boję się tylko, że u mnie zapasie się jak beczułka, bo nie ograniczałam jej jedzenia do konkretnych porcji, tylko non-stop miała w miseczce. Cały czas miała i ma szalony apetyt! I to chyba cudnie, bo świadczy o tym, że jest zdrowa!!!
![]()
Co do kosztów - podliczę się, sprawdzę, ile ja dam radę pokryć i skontaktuję się z Tobą na PW. Nie martw się - jakoś damy radę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], LimLim, Myszorek, Szprocik i 83 gości