LOLEK - MA DOM!!!! :))) - i jest szczęśliwy :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 02, 2010 20:47 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

Lolek nie jest łatwym kotkiem, a człowiek który go wziął ma jaja :twisted:
Oby znalazł się jeszcze taki dwunożny, który stwierdzi że krówek bez oka doskonale pasowałby mu jako członek rodziny i weźmie gada na stałe :wink:

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Śro mar 03, 2010 8:21 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

Lolek na pewno znajdzie dom i swojego Dużego :ok: A teraz potrzebuje dużo czasu na to, by przekonać się, że człowiek nie jest tylko złem... :1luvu:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Śro mar 03, 2010 8:53 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

Tak domek by sie przydał taki dobry domek
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro mar 03, 2010 9:12 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

Loluś wiele przeszedł ale będzie dobrze, ma super opiekuna a to najważniejsze w socjalizacji kici :ok:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro mar 03, 2010 17:56 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

Kasia od Behemotha pisze:Lolek nie jest łatwym kotkiem, a człowiek który go wziął ma jaja :twisted:

:lol: :ok:

Lolek teraz zrobił coś... W łazience są drzwi z takimi matowymi szybkami. I było widać, że on drapie te drzwi od swojej strony (są drewniane). Normalnie jak na drapaku, pazurkował sobie. A moje koty robią to od strony przedpokoju. Czyli on robi to co one. Aż się wzruszyłam. Jakieś porozumienie jest przez drzwi, to widać!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro mar 03, 2010 17:59 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

anita5 pisze:
Kasia od Behemotha pisze:Lolek nie jest łatwym kotkiem, a człowiek który go wziął ma jaja :twisted:

Lolek teraz zrobił coś... W łazience są drzwi z takimi matowymi szybkami. I było widać, że on drapie te drzwi od swojej strony (są drewniane). Normalnie jak na drapaku, pazurkował sobie. A moje koty robią to od strony przedpokoju. Czyli on robi to co one. Aż się wzruszyłam. Jakieś porozumienie jest przez drzwi, to widać!

jeszcze trochę i będzie drapał żeby go z łazienki wypuścić :D
robi niesamowite postępy, a wszystko dzięki Tobie anita
Ostatnio edytowano Śro mar 03, 2010 18:47 przez pucio79, łącznie edytowano 1 raz

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Śro mar 03, 2010 18:27 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

pucio79 pisze:
anita5 pisze:

jeszcze trochę i będzie drapała żeby go z łazienki wypuścić :D
robi niesamowite postępy, a wszystko dzięki Tobie anita

Dokładnie tak :ok:

nanetka

Post » Śro mar 03, 2010 18:47 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

Nie nie, nie ma w tym moje zasługi, to zasługa Adasia. On tak bardzo chce się zakolegować z Lolkiem. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro mar 03, 2010 18:48 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

anita5 pisze:Nie nie, nie ma w tym moje zasługi, to zasługa Adasia. On tak bardzo chce się zakolegować z Lolkiem. :D

No to miziaki dla Adasia za to :1luvu:

pucio79

Post » Czw mar 04, 2010 7:55 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

Poranne witaski :D

pucio79

Post » Czw mar 04, 2010 8:11 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

anita5 pisze:Nie nie, nie ma w tym moje zasługi, to zasługa Adasia. On tak bardzo chce się zakolegować z Lolkiem. :D

Ojej, naprawdę? Kochany Adaś :1luvu:
Dla Lolka :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw mar 04, 2010 8:26 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

Powolutku, ale jednak następuje przełamanie się. Każdy nowy taki krok Lolka cieszy! :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za kolejny cud (bo uratowanie go było Waszym wspólnym ciężko zapracowanym cudem!)
- niech Lolek znajdzie dom, gdzie poczuje się szczęśliwy i potrzebny.
W gruncie rzeczy chodzi o cierpliwy domek. Mam nadzieję, że takich nie brakuje.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw mar 04, 2010 8:37 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

joshua_ada pisze:Powolutku, ale jednak następuje przełamanie się. Każdy nowy taki krok Lolka cieszy! :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za kolejny cud (bo uratowanie go było Waszym wspólnym ciężko zapracowanym cudem!)
- niech Lolek znajdzie dom, gdzie poczuje się szczęśliwy i potrzebny.
W gruncie rzeczy chodzi o cierpliwy domek. Mam nadzieję, że takich nie brakuje.

Dodaj Adasia w dwupaku i pójdzie jak woda.

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Czw mar 04, 2010 19:33 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

Adasia nikt nie chce... :cry: Nie wiem czemu, jest taki słodki. A ci, co go chcą, mieć go nie mogą, bo ich kocur świruje... Eh...

Dziś Lolek właściwie nie uciekał. Jest naprawdę fajny. Taka klucha sie z niego zrobiła...
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt mar 05, 2010 7:42 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek potrzebuje DOMU...

Super Lolutku! :ok: Tak trzymaj :ok: Słodkie całusy dla Lolka i pozostałych kociastych :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nanetka

[poprzednia][następna]