Oby znalazł się jeszcze taki dwunożny, który stwierdzi że krówek bez oka doskonale pasowałby mu jako członek rodziny i weźmie gada na stałe

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia od Behemotha pisze:Lolek nie jest łatwym kotkiem, a człowiek który go wziął ma jaja![]()
anita5 pisze:Kasia od Behemotha pisze:Lolek nie jest łatwym kotkiem, a człowiek który go wziął ma jaja![]()
![]()
![]()
Lolek teraz zrobił coś... W łazience są drzwi z takimi matowymi szybkami. I było widać, że on drapie te drzwi od swojej strony (są drewniane). Normalnie jak na drapaku, pazurkował sobie. A moje koty robią to od strony przedpokoju. Czyli on robi to co one. Aż się wzruszyłam. Jakieś porozumienie jest przez drzwi, to widać!
pucio79 pisze:anita5 pisze:Kasia od Behemotha pisze:Lolek nie jest łatwym kotkiem, a człowiek który go wziął ma jaja![]()
![]()
![]()
Lolek teraz zrobił coś... W łazience są drzwi z takimi matowymi szybkami. I było widać, że on drapie te drzwi od swojej strony (są drewniane). Normalnie jak na drapaku, pazurkował sobie. A moje koty robią to od strony przedpokoju. Czyli on robi to co one. Aż się wzruszyłam. Jakieś porozumienie jest przez drzwi, to widać!
jeszcze trochę i będzie drapała żeby go z łazienki wypuścić![]()
robi niesamowite postępy, a wszystko dzięki Tobie anita
anita5 pisze:Nie nie, nie ma w tym moje zasługi, to zasługa Adasia. On tak bardzo chce się zakolegować z Lolkiem.
anita5 pisze:Nie nie, nie ma w tym moje zasługi, to zasługa Adasia. On tak bardzo chce się zakolegować z Lolkiem.
joshua_ada pisze:Powolutku, ale jednak następuje przełamanie się. Każdy nowy taki krok Lolka cieszy!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za kolejny cud (bo uratowanie go było Waszym wspólnym ciężko zapracowanym cudem!)
- niech Lolek znajdzie dom, gdzie poczuje się szczęśliwy i potrzebny.
W gruncie rzeczy chodzi o cierpliwy domek. Mam nadzieję, że takich nie brakuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: moniczka102, noora i 749 gości