Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiatkowa pisze:Ja też to zauważyłam... Mam nadzieję, że to taki "chwyt reklamowy"...
Nikt nie pisał o pogorszeniu...
Z moich bazarków niunia ma 120 zł. I będę podrzucać:)
kwiatkowa pisze:To już mamy bazarkowe 200 zł razem
kwiatkowa pisze:sabina skaza pisze:kwiatkowa, nikt tu z lekkim sercem nie mówi o eutanazji
nie ma sensu się kłócić oczywiście. nie wytykam nikomu lekkiego serca. ale wspomniałaś o decyzji dot. uśpienia, więc do niej się odnoszę. jeżeli myślisz o niej na serio - to właśnie tego nie aprobuję, a jeżeli nie myślisz, a piszesz... - tym bardziej nie...
a że pieniądze potrzebne - tutaj się zgadzam w całej rozciągłości i, jak widzisz zapewne, konkretnie ich szukam.
dla fuksi
magaaaa pisze:Ufff, o eutanazji chyba możemy zapomnieć.
Teraz tylko kicia musio się grzecznie leczyć.
sabina skaza pisze:miałyśmy niejednego chorego kota na stanie PKDT w bardzo ciężkim stanie i musiałyśmy niejednokrotnie podejmować decyzję o eutanazji. nie jestem zwolennikiem podtrzymywania kotów przy życiu na siłę i za wszelką cenę. skoro nasz zaufany lekarz mówi, że rokuje nadzieję na zdrowie, to wiadomo- ze trzeba ratować. jednak są tacy forumowicze, którzy nawet koty sparaliżowane przy życiu chcą podtrzymywać- co dla mnie kompletnie jest niedorzeczne, męczenie tego zwierzaka, płacenie za niego wielkich sum a w konsekwencji- usypianie. uważam, że lepiej jest uratować więcej zwierząt niż finansować po 2 czy 3 tysiące za leczenie kota, którego w konsekwencji się usypia. kwiatkowa mamy niestety na swoim koncie źle podjęte decyzje, ja np. ratowałam kota bo zawierzyłam lekarzom i do dziś żałuję, ze nie podjęłam natychmistowej decyzji o eutanazji. kocisko męczyło się strasznie a w rezultacie umarło w potwornych mękach. nie mówiąc już o tym, że za jego leczenie sfinansowałabym leczenie innych 5 kotów.
mam nadzieję, że nas kochany doktor zrobi wszytko żeby fuksię wyleczyć i mam jeszcze większą nadzieję, ze kotka się nie męczy. widzę, ze forumowicze stają na głowie, wystawiają bazarki, robią przelewy- super!!!!!!!
magaaaa pisze:Dziewczyny - czy Fuksi sie pogorszyło?
Jej bazarek ma tytuł "dla konającej Fuksi"... Jest gorzej?
Agn pisze:I myślenie, że za tę kasę można by ileś innych... - to nie jest dobre myślenie.
kwiatkowa pisze:Ważne są intencje, a te są dobre, prawda?:)
Konanie to po prostu coś, czego nikt by przeczytać nie chciał...
To już mamy bazarkowe 200 zł razem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Martini1989, smoki1960, Zeeni i 42 gości