Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martaslupsk pisze:Aniu nie mogłam zostawić Tymka ...gdyby został nie mogłabym wziasc juz zadnego tymczasowicza.A domek ma wspaniały.Dlatego oddawałm go z wielką radością i nawet ne płakałam......za bardzo:P Tymek bedzie mieszkał u Pani Marty w super ......nie wyolbrzymię jak powiem apartamencie;)Za kompana zabaw ma jakmnicza o imieniu Kenzo ( też ppiesek po przejściach)pani Marta jest wspaniałą osobą,na Tymka czekała już wyprawka i zabawkiNawet nie chował się po kątach...dostałam smska że śpi na półeczce i nie ukrywa się
Tak się śmieję z mężem że Tymek awansował z działek na salony a menu z resztek wymienił na royalka w miseczce.Lepiej nie mógł trafić....taki burasek działkowy...jeden z wielu...a takie będzie miał wspaniałe życie:)
Karena pisze:Pikus na razie nigdzie się nie wybiera, tak tylko napisałam o chwili, która pewnie kiedyś nadejdzie.
martaslupsk pisze:Nie skaczemy z radości.....Tymek wrócił z adopcji......jamnik Kenzo nie toleruje kotów.Jak tak dalej pójdzie to sie wkur...e i zostawię Tymka w domu! Cholernie cięzko mi się z nim rozstać.W każdym razie Tymek wrócił a ja zobaczę co będzie dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 115 gości