Happy ma nowy dom!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 09, 2010 7:59 Re: Happy ma nowy dom!

Hej hej:) a zdrówko ok:D szwy sciagniete, ładnie się goi, jakiś struposz się tam jeszcze trzyma ale już niedługo!:P Księżniczka była na tydzień "na wakacjach" u moich rodziców...taka pooperacyjna nagroda..wiecie, ogródek i te sprawy:)Szczerze? to myslałam, że nam jej nie oddadzą;p a ona tez specjalnych chęci nie miała żeby wracać...ale co się dziwić?jak Dziadek był w stanie o 23.00 jechać po royala wypasionego, bo " kocinka ma tylko suche do jedzenia, a tak być nie może"...i ogólnie rozpieścili ją na maxa...utuczyli też..no ale jak się co chwile jej coś daje..a to tuńczyka a to kawalki surowego schaba, a to wędzonego kurczaczka to nic dziwnego, że wygląda teraz jak bombowiec:P
No i przyjechaliśmy wieczorem do nas...idziemy spać, wołamy raz, drugi, trzeci..nic..nie przyszła do nas spać. Dopierp później swoim starym obyczajem "zamelinowała się" nam na głowach;p Nie wiem co to było?Foch?Dezorientacja?:P Podejrzewam, że foch:P Po przyjeździe chodziła i cały czas "nadawała" po swojemu:) o co chodzilo...no nikt nie wie ale to chyba były pretensje:D z resztą, co do tego gadania...moja rodzina jest nim zachwycona:D jak to określili "interaktywny kot":P
hmm taki aktywny- w tej chwili śpi pod stołem:D

Paweł&Basia

Od: Sob gru 05, 2009 14:29

Post » Sob paź 09, 2010 9:25 Re: Happy ma nowy dom!

Spanie to ulubiona forma kociej aktywnosci :mrgreen:
Piękne wieści!

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob paź 09, 2010 9:50 Re: Happy ma nowy dom!

Paweł&Basia pisze:Hej hej:) a zdrówko ok:D szwy sciagniete, ładnie się goi, jakiś struposz się tam jeszcze trzyma ale już niedługo!:P Księżniczka była na tydzień "na wakacjach" u moich rodziców...taka pooperacyjna nagroda..wiecie, ogródek i te sprawy:)Szczerze? to myslałam, że nam jej nie oddadzą;p a ona tez specjalnych chęci nie miała żeby wracać...ale co się dziwić?jak Dziadek był w stanie o 23.00 jechać po royala wypasionego, bo " kocinka ma tylko suche do jedzenia, a tak być nie może"...i ogólnie rozpieścili ją na maxa...utuczyli też..no ale jak się co chwile jej coś daje..a to tuńczyka a to kawalki surowego schaba, a to wędzonego kurczaczka to nic dziwnego, że wygląda teraz jak bombowiec:P
No i przyjechaliśmy wieczorem do nas...idziemy spać, wołamy raz, drugi, trzeci..nic..nie przyszła do nas spać. Dopierp później swoim starym obyczajem "zamelinowała się" nam na głowach;p Nie wiem co to było?Foch?Dezorientacja?:P Podejrzewam, że foch:P Po przyjeździe chodziła i cały czas "nadawała" po swojemu:) o co chodzilo...no nikt nie wie ale to chyba były pretensje:D z resztą, co do tego gadania...moja rodzina jest nim zachwycona:D jak to określili "interaktywny kot":P
hmm taki aktywny- w tej chwili śpi pod stołem:D

:1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu:
ps. a rodzice nie chcą kotka na stałe? jeśli tak to da się to załatwić :mrgreen:
ps2 buziaczki dla JEJ wysokości :mrgreen: :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :king: :kitty: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lis 19, 2010 7:31 Re: Happy ma nowy dom!

puk, puk, co słychać u Jej Wysokości? :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw cze 07, 2012 19:19 Re: Happy ma nowy dom!

Witamy,witamy:) o zdrowie pytamy:)
Jestesmy po przeprowadzce. Wrocław na tapecie:) Pozdrawiamy wakacyjnie...a oto fotki, nowego naszego tworu w mieszkaniu. Trzecie pietro zobowiazuje:)))) To drugie kocisko to BiPi (znaleziona na stacji benzynowej:P)
Milego dlugiego weekendu:)))
http://www.kociezycie.pl/forum_kocie/vi ... &start=210
(sorry za zdrade forum, nie ja zakladalam watek:P)

Paweł&Basia

Post » Czw cze 07, 2012 19:44 Re: Happy ma nowy dom!

Paweł&Basia pisze:Witamy,witamy:) o zdrowie pytamy:)
Jestesmy po przeprowadzce. Wrocław na tapecie:) Pozdrawiamy wakacyjnie...a oto fotki, nowego naszego tworu w mieszkaniu. Trzecie pietro zobowiazuje:)))) To drugie kocisko to BiPi (znaleziona na stacji benzynowej:P)
Milego dlugiego weekendu:)))
http://www.kociezycie.pl/forum_kocie/vi ... &start=210
(sorry za zdrade forum, nie ja zakladalam watek:P)

łomatulu, ten balkon prawie tak duży jak moje mieszkanie :mrgreen:
stadko się rozrasta? a jak tam zdrówko madame w białym futerku? :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Sob cze 09, 2012 10:32 Re: Happy ma nowy dom!

Hm, nie wiem czy rozrasta:D tzn oby nie, bo to oznaczałoby totalny kataklizm w mieszkaniu:D po porannym żarełku jak mają ochotę, a mają zawsze;p sie gonia po całym mieszkaniu i biada temu, kto im akurat na drodze stanie....po prostu zostanie staranowany;p
Od momentu jak jest ta siatka mamy otwarte non stop okna, potrafia wyskoczyć jednym na balkon, wleźć drugim z innego pokoju do środka...i tak w kolo macieju kilka razy:D Wszystko furga;p
Zdrówko nieżle, mieliśmy problemy z posikiwaniem (i znowu mamy). Teoretycznie mocz byl całkiem ok, przypałetały się bakt E.Coli wykończyliśmy je antybiotykiem ale nie one były tego powodem, bo problem nie zniknał. W USG, w pecherzu czysto. Po karmie wet jej troche przeszło:) ale problem całkiem nie zniknął. W pon idziemy walczyc z zębami, jeden jest do ekstrakcji (obumarł) a drugi...hmm nie wiem co ona zrobiła ale chyba tez obumarł...jako,że jest bardzo zgrabnym i ruchowo skoordynowanym kotem:P włażac na parapet, sie poślizgneła i wpadła do kosza :D tak kilka razy, prosto do kosza:D ale za jednym nie wcelowała;/ tzn wpadła do niego ale obiła sobie pysior i chyba wtedy przywaliła w ząbka;/ Mamy świetna Panią doktor, której bezgraanicznie tu ufamy i w pon sie tam wybierzemy;p Tak pozatym, je za dwoje, dokazuje...spi;p opala łapy na balkonie:D:D a teraz lezy obok mnie, jakos tak dziwnie rozwalona;p;p;p BiPi idzie ją zaczepić...;p polozyla sie obok...swietnie, mam dwa mruczaki obok siebie i potezny bol glowy po wczorajszym meczu;p pozdrawiamy :)

Paweł&Basia

Post » Sob cze 09, 2012 12:31 Re: Happy ma nowy dom!

ojtam, ojtam, zaraz kataklizm, dwie drobne, zgrabne koteczki i kataklizm, czego to ludzie nie wymyślą, by całą winę zrzucić na boguduchawinne koty 8O :wink:
meczów nie oglądam więc ból głowy mnie omija ale na balkonie to bym chętnie poleżała :mrgreen:
mizianki dla dziewczynek posyłam :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia]