Mleczko mozna tez zrobic z proszku RC convalescence. Koty lubia a przy okazji pozywne i kaloryczne dla kosteczkowego Joś'ka

Joś ma cudowne portrety. Czy to maminowe czy juz córciowe ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Korciaczki pisze:Duże są straszne, okropne. Mówię o tych co zajmują MÓJ pokój. Jak można mieć pod łóżkiem taki bałagan. Patrzą tylko z politowaniem na odkurzacz, z wymowną miną (,,wypadałoby poodkurzać, nie?"), potem spoglądają na zakurzone pudło pod szczebelkami łóżka, ale nic w tym kierunku nie robią. Bałaganiary, bałaganiary, no jak tak można? Ta moja zgryźliwość ma oczwyiście swoje uzasadnienie- świeżo po kilkunasto minutowej toalecie, wszedłem w świat ciemności pod materacem... i wyszedłem z zakurzonym futerkiem. A tak się starałem, żebym jakoś wyglądał. Już ja osobiście dopilnuję tego, by jeszcze dziś panele lśniły czystością, a na podłodze nie znajdowało się nawet najmniejsze ziarenko piasku czy kurzu!
Joś.
ann0106 pisze:powtarzam kolejny raz :czuje się jak bym była razem z Josiem u Korciaczków
Korciaczki pisze:Dzięki, jak tylko będzie okazja- kupimy mleczko.
Zdjęcia robiłysmy my. Tylko wciąż niedopatrzyłyśmy się w tych oczach jakiegokolwiek odbicia.
Filmik można zdjąć z anteny- Joś już nie jest takim słabeuszkiem ...![]()
Duże są straszne, okropne. Mówię o tych co zajmują MÓJ pokój. Jak można mieć pod łóżkiem taki bałagan. Patrzą tylko z politowaniem na odkurzacz, z wymowną miną (,,wypadałoby poodkurzać, nie?"), potem spoglądają na zakurzone pudło pod szczebelkami łóżka, ale nic w tym kierunku nie robią. Bałaganiary, bałaganiary, no jak tak można? Ta moja zgryźliwość ma oczwyiście swoje uzasadnienie- świeżo po kilkunasto minutowej toalecie, wszedłem w świat ciemności pod materacem... i wyszedłem z zakurzonym futerkiem. A tak się starałem, żebym jakoś wyglądał. Już ja osobiście dopilnuję tego, by jeszcze dziś panele lśniły czystością, a na podłodze nie znajdowało się nawet najmniejsze ziarenko piasku czy kurzu!
Joś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], puszatek i 1455 gości