Reddie gdzie mam przyslac wszystko co potrzebne do zrobienia ogloszenia Menelowi? Nie chce zeby tak skonczyl jak Kluska:(
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Istna pisze:Niestety Usagi - weterynarz z którym byliśmy umówieni dzisiaj odwołał badanie - z przyczyn natury wyższej że sie tak wyrazęale raz kozie smierc jade z mala w poniedzialek pociagiem - i wracam tego samego dnia. To najblizszy wolny termin a ja ani juz nie dostane drugi raz wolnego w weekend w pracy ani nie moge juz po prostu dluzej wisiec w tej beznadziejnej niepewnosci. Jade i juz
Ludzi chyba wiele nie bedzie w takim wczesno-przedswito-porannym pociagu moze dam rade wydobyc Puki z klatki zeby kopytka na siedzeniu sobie rozprostowala... Z powrotem bedzie po narkozie oszolomiona moze juz nie bedzie sie tak stresowala...
kya pisze:Reddie gdzie mam przyslac wszystko co potrzebne do zrobienia ogloszenia Menelowi? Nie chce zeby tak skonczyl jak Kluska:(
reddie pisze:Uwaga! Możemy pomóc ogłaszać koty w internecie. Jeśli chcecie, aby ogłoszono kota na stronie Kociej Doliny/adopcje.org/ale.gratce/allegro/adopcje.miau.pl skorzystajcie z formularza zgłoszeniowego i wyślijcie nam na maila ogloszenia@kociadolina.pl
Tutaj cała procedura jest opisana: http://www.kociadolina.schronisko.net/page55.html (na dole formularz zgłoszeniowy do pobrania).
W tytule maila należy wpisać: "Oferta adopcyjna kota/kotki [imię]" i w załączniku dodać wypełniony formularz. Jeśli nie chcecie, żeby na jakiejś stronie ogłoszenie się pojawiało, bo sami już tam je wstawicie, to napiszcie proszę w mailu odpowiednią informację. Nie dotyczy to adopcje.org, bo jeśli dodamy ofertę na stronie fundacji to automatycznie wyświetli się ono na adopcje.org.
reddie pisze:BTW, kochani od 1 grudnia nie będzie już można dodawać żadnych ogłoszeń na stronie Kociej DolinyStrona zostanie zawieszona (nie będzie dostępu do panelu administracyjnego), bo jak sie dowiedzieliśmy dwa dni temu, od 1 grudnia strony wykonane w projekcie schronisko.net będą płatne, a nas na to nie stać. Chyba od 15 grudnia strona zniknie całkowicie. Najszybciej jak się tylko da będzie zrobiona nowa strona (jednak musimy znaleźć pieniądze na zakup szablonu do wykonania tej strony, jest to koszt 60 dolarów czyli około 130 zł, mam nadzieję, że skądś taka kasę uzbieramy, jakimś cudem).
Capriccio pisze:to dziwne... macie reklamy google na stronach, więc schronisko.net stąd bierze kasę, czemu za szablon musicie płacić? skoro macie dostęp do ftp'a czy admina to bierzecie swoje zabawki na inny serwer, źle mówię? ile cała strona ma mb, ile zjada transferu i z ilu baz mysql korzystacie? są gdzieś darmowe cms'y, można się podpiąć pod jakiś, kupić serwer, który może kosztować z 60 zł za rok i dalej mieć stronę. nie rozumiem problemu... o.O
agiis-s pisze:Usagi dzięki za wstawienie Maupek - odezwał się sensowny domek dla Gandzi...mam nadzieję że przy bliższym poznaniu też będzie ok...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 57 gości