Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 31, 2009 18:02 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

teapot pisze:One są takie piękne - ilekroć je widzę aż mnie skręca. I nie mogę o nich zapomnieć.
Kociaki naprawdę są wyjątkowe.
Marzę o tym, żeby wziąć do siebie parkę... Niestety od pewnego czasu mieszkam znów z rodzicami, więc to marzenia ściętej głowy są. :(

A ja marzę żeby wziąć choć jednego rudzielca a TŻ jest jak skała .Nie i nie! :evil: :evil: :evil:

teresa1950

Od: Wto gru 16, 2008 9:54

Post » Nie lis 01, 2009 10:29 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Do góry koteczki... :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie lis 01, 2009 12:58 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

gosiar pisze:Koty z poprzednich "rzutów"... miały cudowne charaktery.
Jana, w końcu jest tam tylko jeden pies? Wiadomo, co z pozostałymi?

a jezuuu :evil:
gosiar, czy to ta baba, o której myślę? - czy mój Frędzel pochodził z interwencji u tego babsztyla?

właśnie trafiłam na ten wątek - nie zdążyłam nawet doczytać, oglądam zdjęcia tych nieszczęśników razem z moim TŻem, gapimy się i gapimy - myślałam, że oboje mamy deja vi - zgodnie stwierdziliśmy, że te wszystkie biszkoptowe wyglądają jak nasz Frędzel (za TM - niewydolność nerek) ...czytam dalej i trafiłam na Twój post gosiar i wszystko stało się jasne

cholerny babsztyl - nie mam dla niej ani odrobiny współczucia... dobrze jej tak - przynajmniej skończy się koszmar tych kotów :evil:
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Nie lis 01, 2009 14:04 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

No, jak widzisz, Granula, o tę samą historię chodzi.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Nie lis 01, 2009 15:28 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

nie no to jest coś niemożliwego - ta baba to jak robokop niezniszczalna była :evil:
tyle kotów od niej wyrwaliście - tyle uratowaliście
a tu tyle jeszcze babsztyl przemycił :evil:

całe szczęście, że to już koniec

napiszę tyle
miałam kota pochodzącego od tego babsztyla wrednego
kot był strasznie wychudzony i zabiedzony... miał kilka lat
niestety był chory na niewydolność nerek - przeżył z nami niecałe 2 lata
i pomimo tego, że strasznie z TŻem przeżyliśmy jego końcowy etap choroby i śmierć... to warto było
bo Frędzel był najkochańszym i najsłodszym kotem jakiego w życiu miałam
domagał się pieszczot, miłości, ciągłej uwagi, przytulania, całowania, noszenia na rękach
...dla mnie był jak dziecko
i wiem, że już nigdy takiego kota - jak on mieć nie będę - bo Frędzel był jedyny i niepowtarzalny w swoim rodzaju
ukształtowało go to, co przeszedł w swoim kocim życiu
wydawało mu się, że znalazł raj na ziemi

ech... nie mogę więcej pisać, bo się poryczę zaraz :placz:
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Nie lis 01, 2009 16:30 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Granula pisze:nie no to jest coś niemożliwego - ta baba to jak robokop niezniszczalna była :evil:
tyle kotów od niej wyrwaliście - tyle uratowaliście
a tu tyle jeszcze babsztyl przemycił :evil:

całe szczęście, że to już koniec

napiszę tyle
miałam kota pochodzącego od tego babsztyla wrednego
kot był strasznie wychudzony i zabiedzony... miał kilka lat
niestety był chory na niewydolność nerek - przeżył z nami niecałe 2 lata
i pomimo tego, że strasznie z TŻem przeżyliśmy jego końcowy etap choroby i śmierć... to warto było
bo Frędzel był najkochańszym i najsłodszym kotem jakiego w życiu miałam
domagał się pieszczot, miłości, ciągłej uwagi, przytulania, całowania, noszenia na rękach
...dla mnie był jak dziecko
i wiem, że już nigdy takiego kota - jak on mieć nie będę - bo Frędzel był jedyny i niepowtarzalny w swoim rodzaju
ukształtowało go to, co przeszedł w swoim kocim życiu
wydawało mu się, że znalazł raj na ziemi

ech... nie mogę więcej pisać, bo się poryczę zaraz :placz:

A ja się poryczałam - mam oczy w mokrym miejscu dzisiaj położone. :/
Obrazek

Obrazek

teapot

Od: Nie maja 04, 2008 10:52

Post » Nie lis 01, 2009 22:54 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

teapot pisze:A ja się poryczałam - mam oczy w mokrym miejscu dzisiaj położone. :/

ja też :placz:
długo nie mogłam o nim nawet rozmawiać, bo zaraz ryczałam :cry:
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Pon lis 02, 2009 11:08 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

teapot pisze:One są takie piękne - ilekroć je widzę aż mnie skręca. I nie mogę o nich zapomnieć.
Marzę o tym, żeby wziąć do siebie parkę... Niestety od pewnego czasu mieszkam znów z rodzicami, więc to marzenia ściętej głowy są. :(

to prawda, ze kocie sa wyjatkowe... ale z rodzicami juz tak niestety bywa, ze ciezko im przetłumaczyc (sama tez tak mialam!!) :(

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 02, 2009 11:17 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Granula pisze:
teapot pisze:A ja się poryczałam - mam oczy w mokrym miejscu dzisiaj położone. :/

ja też :placz:
długo nie mogłam o nim nawet rozmawiać, bo zaraz ryczałam :cry:

Granula, wspolczuje straty... (wiem co do PNN - moja kotunia tez na to odeszla - paskudna, podstepna i nieuleczalna choroba) :( :(

smierc kota, z ktorym bylo sie tak blisko, to jak obumarcie czesci serca... juz nigdy nie bedzie tak samo.... i boli zawsze jak sie o tym mysli

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 02, 2009 11:44 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Ale szkoda tych kotów...

Wstawiłam banerek... Tak sobie myślę, może by w banerku napisać, że długowłose, bo fotki dość niewyraźne, może więcej osób zajrzy :(
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon lis 02, 2009 14:39 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

tillibulek pisze:

to prawda, ze kocie sa wyjatkowe... ale z rodzicami juz tak niestety bywa, ze ciezko im przetłumaczyc (sama tez tak mialam!!) :(

Wiesz, to nie to - mamy dwa psy w pokoju z kuchnią. Co więcej one niestety są z tych kotożernych.
A ja z moimi dochodami w tej chwili nawet nie mogę sobie pozwolić na wynajęcie czegoś, więc na razie wzdycham i kombinuję jak zostać milionerką...
Obrazek

Obrazek

teapot

Od: Nie maja 04, 2008 10:52

Post » Pon lis 02, 2009 14:46 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Wspaniałe koteczki..
Że tez ta baba nie ma tak sumienia... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon lis 02, 2009 21:55 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

hop :roll:
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Pon lis 02, 2009 23:13 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Agulas74 pisze:Ale szkoda tych kotów...

Wstawiłam banerek... Tak sobie myślę, może by w banerku napisać, że długowłose, bo fotki dość niewyraźne, może więcej osób zajrzy :(

Proszę bardzo :D

Obrazek

Kod do wklejenia

Kod: Zaznacz cały
[url= http://tnij.org/kotty][img] http://tnij.org/kooty[/img][/url]
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto lis 03, 2009 9:52 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Czy koty maja ogłoszenia adopcyjne na allegro itp.? Może przegapiłam taką informację na wątku...
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

[poprzednia][następna]