aoi neko pisze:A i według mojej mamy, bardzo dobry wpływ na moje zdrowie miało też mieć mleko z masłem.
To dopiero okropieństwo było.
Nie dobijaj mnie, dobrze? RAZ to przeszłam. Pamiętam do dziś. OHYDZTWO
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aoi neko pisze:A i według mojej mamy, bardzo dobry wpływ na moje zdrowie miało też mieć mleko z masłem.
To dopiero okropieństwo było.
Etka pisze:dzis wreszcie obudzilam sie spokojna, choc wiadomo ze jeszcze trzeba czekac, ale tak jakos bez wariactwa
aga9955 pisze:pale e-papierosa;)
zabers pisze:Bez sensu, żebym teraz kiedy jest już po 20.00 próbowała dawać jakiekolwiek rady, zresztąco mogłabym mądrego powiedzieć. Pewnie już zadzwoniłaś do kogoś, albo po prostu Gryza została sobie z jedzeniem w pokoju. Nie wiem, czy panikujesz, nie wiem jak ja bym się zachowała. Mam jednak takie poczucie (niczym nie poparte), że nic się nie stanie.
Paweł Pe pisze:Wstawiłem na pierwszej stronie rozliczenie bazarków - moich i Kaori http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=101508&p=5026433#p5026433 Dzięki za porady bazarkowe zabers
Tosia to miziak i mruczant![]()
Próbujemy odsypiać nieprzespane ostatnio noce, mimo stukniętego sąsiada, który słucha o 3-4 w nocy muzyki tak, że budzi nas 5 pięter niżej...
Generalnie dziewczyny - podziwiamy i szczególnie dziękujemy za ostatnie dni. Zwłaszcza Etce, aoi neko i HonoracieKoci medal dla was
Wszelkie mikstury złożone z mleka i cebuli (oraz, w moim przypadku - czosnku) miały u mnie tylko takie zastosowanie, że bałem się zachorować odkąd poznałem ich smak ;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Meteorolog1 i 303 gości