Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Beż ogłoszeń i DT wiele nie zdziałamyKto jeszcze mógłby pomóc??
BOZENAZWISNIEWA pisze:Czekam na meza,niedługo powinien juz byc i jade.Milus wymiotował zółcia-calego musiałam myc i dupke i płat skóry mu odszedł od samej dziurki w odbycie-krew leci...co jest kurza stopa...biedulek maluni mój
amyszka pisze:Gibutkowa u mnie nie trzeba żebrać o banerek![]()
Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Beż ogłoszeń i DT wiele nie zdziałamyKto jeszcze mógłby pomóc??
Ten drugi kotek i maluchy to rzeczywiście ciężkie przypadki ale zdrowe młode koty na pewno pójdą jeśli się je tylko poogłasza. Przecież to tak niewiele:
"Cześć. Mam na imię Kasia. Mieszkam w schronisku, mam numer taki i taki. Mam 3 lata (wiek!), jestem wysterylizowana (ważne!). Jestem miziastym kotkiem nakolankowm (charakter ważne!). Nie nadaję się do mieszkania na dworze i w zimnym baraku w schronisku. Szukam ciepłego kąta i swojego człowieka do kochania. Daj mi swój czas, opiekę i swoje serce, a odwdzięczę się bezinteresowną miłością i miłymi mruczankami do ucha na dobranoc".
Do tego regułka o umowie adopcyjnej, zgody na wizyty przed- i po- adopcyjne (bo koty w życiu dużo przeszły i musimy mieć pewność że teraz będą już tylko szczęśliwe). Wzór umowy można wziąć od dziewczyn - jest tez do ściągnięcia na stronie schronu.
Pomóżcie proszęPrzecież im mniej tam będzie kotów "adopcyjnych" tym więcej karmy/opieki/czasu na te specjalnej troski...
A te adopcyjne mają spore szanse na adopcje bo są młode i zdrowe. Nie są to tez maluszki które trzeba zsocjalizowac i które będą się na firankach wieszały. Im więcej ogłoszeń tym większe szanse na adopcję
![]()
Gibutkowa pisze:Na Glonojadzie ni ma ale napisze propozycje działu "Ogłoszenia" do jednego z właścicieli.
Jest dział "Ogłoszenia" na Kąciku Pupila - większość kupię-sprzedam, ale są też "Oddam kocięta..".
amyszka pisze:Gibutkowa pisze:Na Glonojadzie ni ma ale napisze propozycje działu "Ogłoszenia" do jednego z właścicieli.
Jest dział "Ogłoszenia" na Kąciku Pupila - większość kupię-sprzedam, ale są też "Oddam kocięta..".
tu znajdziesz dużo portali gdzie można ogłaszać koty :
viewtopic.php?t=97830&postdays=0&postorder=asc&start=15
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], irissibirica, Meteorolog1 i 390 gości