maja215 pisze:Kicia Lucynka od Pani aptekarki Aliny odeszła dziś rano...
holender, jednak nie udało się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maja215 pisze:Kicia Lucynka od Pani aptekarki Aliny odeszła dziś rano...
Akima pisze:Wróciłam od Piratka. Rachunek za 19 dni to 444 zł. Nie wiem czy śmiac sie czy plakać. Czeka go jeszcze kastracja i zabieg na oku. Dziąsła się nie goją. Cierpi ale dostaje zastrzyki przeciwbólowe. Dzisiaj chciał tylko spać, nie chcial się przytulać jak wczoraj. Jeszcze dzisiaj wystawię bazarki na niego bo trzeba będzie zapłacić za niego kolejne rachunki.
panikota pisze:Akima pisze:Wróciłam od Piratka. Rachunek za 19 dni to 444 zł. Nie wiem czy śmiac sie czy plakać. Czeka go jeszcze kastracja i zabieg na oku. Dziąsła się nie goją. Cierpi ale dostaje zastrzyki przeciwbólowe. Dzisiaj chciał tylko spać, nie chcial się przytulać jak wczoraj. Jeszcze dzisiaj wystawię bazarki na niego bo trzeba będzie zapłacić za niego kolejne rachunki.
Akima, podrzuciłam aukcje na PiratkaNic dla siebie nie znalazłam, zegarki niepotrzebne, a na kino to ja nawet pięciu minut nie znajdę bo jestem w trakcie generalnego remontu mieszkania - latam jak z pieprzem, ciągle coś do załatwienia. Ale podaj im na pw numer konta, coś dorzucę dla biednego Piratka
i trzymam kciuki za jego zdrowie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 106 gości