Po Ziemi jednak nadal wędrują anioły ... kciuki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Jeśli najpilniejszy żwirek, to deklaruję dalej te 50 zeta na żwirek, jeśli AniHili nie potrzebujesz - to daj Siostro Prezes jeszcze nr konta, prześlę na koszty ogólne - tyle mogę na ten tydzień
rozumiem, że Siostra Prezes na razie nie ma konta - czekam na hasło komu wpłacać
alix76 pisze:Jeśli najpilniejszy żwirek, to deklaruję dalej te 50 zeta na żwirek, jeśli AniHili nie potrzebujesz - to daj Siostro Prezes jeszcze nr konta, prześlę na koszty ogólne - tyle mogę na ten tydzień
rozumiem, że Siostra Prezes na razie nie ma konta - czekam na hasło komu wpłacać
villemo5 pisze:Czy ktoś mógłby zrobić zamówienie żwirku i zebrać kasę na ten cel od ofiarodawców??
Proszę...
Basica pisze:alix76 pisze:Jeśli najpilniejszy żwirek, to deklaruję dalej te 50 zeta na żwirek, jeśli AniHili nie potrzebujesz - to daj Siostro Prezes jeszcze nr konta, prześlę na koszty ogólne - tyle mogę na ten tydzień
to ja dopłacę resztę do tej 40l paczki
estre pisze:villemo5 pisze:Czy ktoś mógłby zrobić zamówienie żwirku i zebrać kasę na ten cel od ofiarodawców??
Proszę...
Napisałam wyżej, że mogę zrobić
estre pisze:Ja będę z ramienia Puchatkowa zamawiała w Krakvecie paczkę dla villemo5.
Jeśli ktoś chce dołączyć to nie ma sprawy, podam numer konta Puchatkowa i możemy zrobić jedną paczkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Murraynah i 64 gości