ale co dalej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:piękne maleństwo, ja też się dorzucę na karmę i leczenie....![]()
ale co dalej![]()
może jednak jakoś przetrwałby twój wyjazd?
Mysza pisze:tej błony nie da się usunąć, ale może trochę zejśc po odpowiednim zakraplaniu.
natomiast nie to jest najgorsze. Kociak ma tą gałke większą, a więc ma zwiększone ciśnienie w niej. A to BOLII jak sie nie zmniejszy ciśnienia na prawdę może doprowadzić do tragedii.
tajdzi miła identycznego kociaka, może pamięta jakie krople musiał dostawać na zmniejszenie ciśnienia...
Mała1 pisze:juz sie tu malduje, jako,ze codziennie wycałowywuje osobiscie to pysio
mam dla niego krople, ale zabijcie mnie, nie wiem jakie, nie pamietam, w kazdym razie jakies przeciwzapalne.
Nie ogladał go specjalista od oczu, tylko weterynarz schroniskowy , wiec wiecie, to było tylko raczj szybkie, dorazne badanie.
Wyłupek(dziewczyny sie na mnie dra o to imię)
jest przekochany, jak sie wtuli to nie mozna go odczepić.
balismy sie go zaszczepić.
W schronisku nie ma pp.
Ma apetyt jak smok, ale czasem taki siedzi smutny w kaciku-pewnie faktycznie go boli.
Ma ta galke powiekszoną
a w drugim oczku lekkiego zeza
Tez deklarujemy oczywiscie pomoc finasnowa, ale nie mozemy zagwarantowac bardzo duzej kwoty, bo no-nie mamy![]()
W niedziele dziewczyny beda wiozły do warszawy Rudego Fenixa od nas ze schronu
moze dałyby rade dwa transporterki-ups
ale nie wiem co dalej po tych dwóch tygodniach
kurcze przydałby sie transport samochodowy
piccolo![]()
on wszystkich nas tak chwyta za serce
Mała1 pisze:no, ale ja nie wiem jeszcze czy przyjezdza
nie wiem czy Uschi da rade z dwoma kotami![]()
mamy miekki transporter na ramie dla małego jakby co
piccolo pisze:
myślę że teraz trzeba go wyciagnąć ze schronu a dalej może jakoś się ułoży
ale oczywiscie o tym musi zadecydowac załozycielka wątku
mówi i bardzo dobrzeMała1 pisze:ups, ja bardzo przepraszam , ale robie okropne literówki, zawsze jak piszę to sie spieszę![]()
te krople, ktorymi zakrapiam mu oczka to Naclof-mówi komus to coś?
to niesteroidowy lek przeciwzapalny,wykazujący równiez własciwosci przeciwbólowe-tak jest napisane
Mysza pisze:mówi i bardzo dobrzeMała1 pisze:ups, ja bardzo przepraszam , ale robie okropne literówki, zawsze jak piszę to sie spieszę![]()
te krople, ktorymi zakrapiam mu oczka to Naclof-mówi komus to coś?
to niesteroidowy lek przeciwzapalny,wykazujący równiez własciwosci przeciwbólowe-tak jest napisane
Natomiast na przyszłość
Naclof szczypie
Difadol to jest to samo co Naclof ale tańsze i nie szczypie
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 59 gości