Sabinki 2 - Czarna w szafie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 26, 2003 20:36

Słodka psotnica :D
Okruszka uwielbia pospać w szafie. Szafa niemal zabytkowa, z ciężko otwierającymi się drzwiami, kota sama z zewnątrz nie otworzy (od środka to i owszem), więc siada pod szafą i błagalnie prosi. Lub wykorzystuje chwilę, że na chwilę otwieram. Pozwalam jej bo nie robi szkód. Może trochę swetry pod płaszczami skotłuje, ale przesadnie pedantyczna nie jestem :oops:
Murzynek raz wszedł - i powspinał się po wiszących moich eleganckich spodniach. Efekt :( - można się domyśleć. Od tej pory ma szlaban na szafę.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie paź 26, 2003 21:43 Re: Sabinki 2 - Czarna w szafie

zuza pisze:Zostala zaniesiona, podsadzona i zwiedzala.

Słuszna droga zapewniania kotu rozrywki. :wink:

Łaaadne zdjęcia Czarnej :D

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Nie paź 26, 2003 21:55

Ja tez chce taka szafę :roll:
Moja pseudoszafa zostala zmaltretowana przez futrzaki (mozna to zobaczyc w galerii)- uwielbiaja w niej spac :lol:

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Nie paź 26, 2003 22:51

Bosh, jaka Czarniutka jest śliiicznaaa! Puchata i piękna- prawdziwa Pani Szafiastego Królestwa! :love:

Shaela kocha szafy! :love:
Mam w domu 4 szafy z przesuwnymi drzwiami i wszystkie stanowia królestwo koteczki ;) Wspina się na najwyzsze pólki i tam sypia. Prawie zwyczajowo- jeśli Niuni nie ma w łóżku (gdzie ma swój ulubiony ręcznik koło mojej poduszki) - to jest w którejś szafie.
Co ciekawe- Borys, syberyjczyk- czyli rasa niby wysokosciowa- nie lubi szaf. Jeśłi juz Shaela któras otworzy i jeśli juz kocur skusi sie na drzemkę w szafie- to spi w najniższych szufladach. Nigdy nie był na pawlaczach, które są wyłączną domeną Shaeli! Taki koci dziwak ;)

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

[poprzednia]