Gumisia [Frotka] i Białe Niewiniątko [Sarunia] - RATOWAĆ PSA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 22, 2009 2:30

To ostatnie zdjęcie z albumu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Udała Ci się dziewczynka, chociaż nie dostrzegam między Wami zupełnie żadnego podobieństwa ;) , zazdroszczę...

Bo ja zawsze wszystkim zazdroszczę i pewnie zawsze już będę zazdrościć miłych pingwinic :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sie 24, 2009 10:13

Mam też nową serię zdjęć z Frotką na kolanach u mojego taty, który baaardzo nie chciał kota :twisted: 8) Hi, hi...

Tylko wstawię je dopiero jak znajdę chwilkę czasu. Najpewniej dopiero czwartek. Teraz mam urwanie głowy.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon sie 24, 2009 10:24

to czekamy z niecierpliwością :D
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pon sie 24, 2009 10:37

Aha... :roll: Jeszcze coś: Frotka dziś o świcie zrzuciła z blatu w kuchni COŚ szklanego, ciężkiego i rozsypującego się w drobny mak... do tej pory nie wiemy co to było, bo nie dało się przeprowadzić sekcji zwłok - zbyt drobne szczątki pozostały po tym czymś...

Zdolny kotek :twisted: 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon sie 24, 2009 11:27

*anika* pisze:Aha... :roll: Jeszcze coś: Frotka dziś o świcie zrzuciła z blatu w kuchni COŚ szklanego, ciężkiego i rozsypującego się w drobny mak... do tej pory nie wiemy co to było, bo nie dało się przeprowadzić sekcji zwłok - zbyt drobne szczątki pozostały po tym czymś...

... i za parę dni, jak już wszyscy zapomną o incydencie, mama odkryje że ktoś wyniósł z domu zabytkową, kryształową cukiernicę :twisted:

Ale fajna Frotka!

A imię Sarunia w tytule wątku sprowokowało mnie do wejścia tutaj i w końcu sobie przypomniałam - Sarunia aniki! Przecież się znamy z pańcią i to osobiście. Pozdrawiam wraz z Pusią:D
Po paru latach jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata łącznie z psami jest wadliwa. Taki jest obiektywny stan rzeczy i daremnie jest i nie należy się nań uskarżać
J. Pilch

malwina

Od: Sob lut 18, 2006 19:40

Post » Pon sie 24, 2009 15:03

malwina pisze:
*anika* pisze:Aha... :roll: Jeszcze coś: Frotka dziś o świcie zrzuciła z blatu w kuchni COŚ szklanego, ciężkiego i rozsypującego się w drobny mak... do tej pory nie wiemy co to było, bo nie dało się przeprowadzić sekcji zwłok - zbyt drobne szczątki pozostały po tym czymś...

... i za parę dni, jak już wszyscy zapomną o incydencie, mama odkryje że ktoś wyniósł z domu zabytkową, kryształową cukiernicę :twisted:

Ale fajna Frotka!

A imię Sarunia w tytule wątku sprowokowało mnie do wejścia tutaj i w końcu sobie przypomniałam - Sarunia aniki! Przecież się znamy z pańcią i to osobiście. Pozdrawiam wraz z Pusią:D

Od tej srebrnej pręgowanej Pusi? z zakoconych, gdzie ją wypatrzyłaś, tak? ;) Fajnie :D

No i jak się Pusia miewa? Ma swój wątek na miau?

Wracając do Frotki - czarny diabełek został dziś własnoręcznie przeze mnie ukłuty strzykawką, w której była druga porcja szczepionki - nawet nie zauważyła :roll: chwilę później latała po całym mieszkaniu i była w trzech miejscach na raz ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon sie 24, 2009 15:12

*anika* pisze:O, proszę:

KLIK

Siedem pierwszych zdjęć 8)

PS: Te białe, to Sarunia oczywiście ;)

:1luvu:

Zakochałam się... w Saruni :1luvu: Frocia tyż pikne dziewcze :mrgreen: i pikny drapak :mrgreen:

Tylko nie mówcie Kayowi...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon sie 24, 2009 15:24

W Saruni to trudno się nie zakochać 8) :1luvu:

:arrow: Obrazek albo: Obrazek czy: Obrazek albo to: Obrazek ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon sie 24, 2009 15:59

Sesja Słoneczkowa Frotki ;)

:arrow: O, proszę tutaj.
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon sie 24, 2009 19:03

No, foty nareszcie. Cudne masz dziewczyny :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon sie 24, 2009 20:22

O, Agnieszka! ;)

No to specjalnie dla Ciebie ekspresowo zamieszczam sesję zdjęciową Gumisi z moim rodzicielem :P

:arrow: O, tutaj 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt sie 28, 2009 7:08

Dzisiaj na dzień dobry dostałam buziaczka od Frotki poprzedzonego zabarankowaniem :P Jakie to-to kochane!!! :love:

Ostatnio namiętnie liże mnie po całej głowie i rękach 8) może to dlatego że Sarunia się jej nie daje myć? ;) i musi gdzieś odreagować :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto wrz 01, 2009 15:17 Re:

*anika* pisze:No i jak się Pusia miewa? Ma swój wątek na miau?

Dawno nie pisałam niczego o moich kotach, a i zdjęcia poznikały w wątkach, ale jak chcesz swoją byłą podopieczną obejrzeć to tu: http://picasaweb.google.pl/iprez30/Pusi ... directlink

Sarunia to ciągle wygląda jak młodziutki kociaczek. :roll:, pluszak boski!
A Frotka Tacieconiechciałkota najwyraźniej odmieniła poglądy :mrgreen:

Mizianki dla obydwu :D
Po paru latach jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata łącznie z psami jest wadliwa. Taki jest obiektywny stan rzeczy i daremnie jest i nie należy się nań uskarżać
J. Pilch

malwina

Od: Sob lut 18, 2006 19:40

Post » Wto wrz 01, 2009 19:26 Re:

*anika* pisze::arrow: O, tutaj 8)

A takiego twardziela zgrywał ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto wrz 01, 2009 20:12 Re: Gumisia [Frotka] i Białe Niewiniątko [Ssssarunia] - ZDJĘCIA!

Ciesz się, że nie masz w domu żadnego kociego kretyna: mój mógłby te szkiełka próbować spożyć, a skoro drobne - to a nuż by mu się udało :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]