^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 16, 2009 17:50

O, rany, kya, jaki boski ten filmik :1luvu:

E-dita, już zdejmuję ogłoszenia Szarotka i Sylwestra i robię porządek w wątku. Jak bys dała fotki+opis klusek śląskich, to oczywiście wrzucę wszędzie, gdzie trzeba:) Pani od buraska sie w ogóle nie odezwała :( Tzn. zadzwoniła chwilę po pierwszym telefonie i spytała o Foxa, poprosiłam ją o wypełnienie ankiety adopcyjnej, ale do tej pory nie otrzymałyśmy żadnego maila z ankietą. Nie wiem, może znalazła innego kotka? A, tego szaraka jak będa fotki, to dawaj, ogłoszenia z chęcią zrobię :)

Dziś byliśmy z rudolfrudym w Gorzowie w bardzo fajnej lecznicy wet. Byliśmy odebrać Feliserin, bo kolejne koty są w niezbyt dobrym stanie :( Jak widać panleukopenia sobie jeszcze od nas nie poszła... Andrzej zamówił kolejne porcje surowicy, bo niestety są też kolejne maluchy, u których istnieje prawdopodobieństwo, że choroba jest w okresie wiremii.

Andrzej, dziękuję za miłą wycieczkę tak w ogóle.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Nie sie 16, 2009 19:15

Kya Twoje bezdomniaki cudne i wypasione :lol:
Widzę, że tak jak u mnie bytują na skraju piaskownicy :wink: U mnie były skargi na to, że koty się tam załatwiają. Odrobaczyłam wszystkie i powiadomiłam o tym administrację, dodając, że to tylko zwierzęta a panowie przed sklepem po piwku też załatwiają się gdzie popadnie i jakoś nikomu to nie przeszkadza.
A to moje dwa skarby, które szukają domku (srebrny braciszek już znalzł)
Obrazek
A tu pewien pan może ktoś go zna?
Obrazek
Kocur ma niesamowite spojrzenie :twisted: zrobiliśmy mu fotką wczoraj przy kolacji. Kocio bytuje na Wałach na końcu nabrzeża, są tam takie baraki, w których chyba ktoś stróżuje.
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Nie sie 16, 2009 19:29

Wlasnie jeden OBCY pojechal w klateczce z agiis .Spedzi u niej nocke a rano pojedzie biedaczek do TOZu.Musialam sie sprezyc bo sasiedzi juz skarzyli sie ,ze on i ten drugi ktory byl na filmiku dra pyski w nocy. Nie wiem jakiej sa plci niestety ale i tak musza byc ciachnieci bo inaczej beda ich wyganiac ludzie ze wzgledu na smrod .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie sie 16, 2009 19:56

witaski :)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Nie sie 16, 2009 20:10

Miłego wieczoru wszystkim życzę. Sam nadrabiam obecnie zaległości na forach i w korespondencji służbowej. :D
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Nie sie 16, 2009 20:15

Kochani, jeśli ktoś byłby zainteresowany, zapraszam na pewien bazarek :arrow: Na Kocią Dolinę: super zabawki dla kotka, a dla dziecka...

reddie

Post » Nie sie 16, 2009 21:06

Reddie, na razie mam nadzieję, że kluski oddziczeją, bo chłopaki okropnie strachliwe są. Gdyby byli rozdzieleni oswajanie by szło o wiele szybciej, ale i tak robią postępy. A szarak jutro do mnie przyjeżdża to go obfotografuję. Ktoś go chyba na meczu zostawił na stadionie - tam go znaleziono - wg mojego znajomego ciągle na kolana się pcha i zadbany bardzo. Jutro zobaczę.

Agiss-s czy Marycha ma nowy dom, bo wspominałaś że szykujesz dziewczynkę na nową drogę?
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Nie sie 16, 2009 21:44

Tiaaaa......Panstwo najpierw zapragneli zeby marysie zaszczepic ze wzgledu na inne zwierzeta ( kot,pies) a jak zadzwonilam na drugi dzien to okazalo sie ,ze juz sobie wzieli innego kotka-rudego :evil:

kya

Post » Nie sie 16, 2009 23:05

Wszystko wskazuje na to, że Fox w najbliższy weekend pojedzie do własnego domku :)

reddie

Post » Pon sie 17, 2009 6:55

Cześć Koci Szczecinie ;)
zaraz lecę zobaczyć jak przenocował OBCY i lecimy o TOZu gdzie miła pani doktor zajmie się nim troskliwie :twisted:
w sprawie maup cisza - nawet nie wiedziałam ze one są tak mało atrakcyjne z tym białym umaszczeniem :?

agiis-s

Post » Pon sie 17, 2009 10:01

Agiis-s, co Ty bluźnisz - maupy są atrakcyjne! To przypadek, że brak chętnych - ostatnio stwierdzam, że ludzie jakoś chętnie zwykłe burasy chcą. Nasze kociaki z elektrowni też białe, a tez cisza.

Wklejam takie cuś http://allegro.pl/item716174394_poszuku ... asowy.html :?

reddie

Post » Pon sie 17, 2009 10:04

widzialam to ogloszenie na allegro i zastanawiam sie jak postapic.Jakos nie podoba mi sie to ogloszenie no bo po co komu nierasowe kociaki????

kya

Post » Pon sie 17, 2009 10:08

kya pisze:widzialam to ogloszenie na allegro i zastanawiam sie jak postapic.Jakos nie podoba mi sie to ogloszenie no bo po co komu nierasowe kociaki????

Kurcze i kot ma być czarny albo biało czarny 8O mi to do głowy przychodzi ze oni potrzebują na skórki w konkretnym kolorze
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon sie 17, 2009 10:35

zadzwonilam.Facet chce miec jeszcze 1 lub 2 koty ale ma specyficzna kotke,ktora nawet mlodych kotow nie akceptuje i zaparl sie ze ja zapyli. Wszelakie moje argumenty trafialy jak kula w plot.

Moglby ktos kliknac na allegro "kup teraz" zeby miec adres faceta i sprawdzic na wszelki wypadek czy faktycznie nie na skorki .Ja nie moge bo juz dzwonilam z tego numeru:-/

kya

Post » Pon sie 17, 2009 12:47

OBCY zdeponowany ;)

agiis-s

[poprzednia][następna]