Hm...wysłałam zamówienie do pana Wiklinki, ale już znacznie dłużej niż 48 godzin, nie otrzymuję odpowiedzi. Wysłałam im także maila z pytaniem, czy zamówienie dotarło, czy też muszę je ponowić. Cisza.
Może mają dużo pracy...
Wiem, że sporo osób z forum ma drapaki z "Wiklinki". Czy procedura zamówienia także trwała u Was tak długo. Bardzo się niecierpliwie, chciałabym już zobaczyć Kitka harcującego na drapaku, a tu nic...
No to zadzwoń i się zapytaj co z Twoim zamówieniem U nas całość zamówienia trwała bodajże 3 dni No i też mamy dodatkowe elementy (dodatkowa półeczka + sznurek) - a kicie są bardzo zadowolone z drapaka (mamy taki duży do sufitu)
Ja na razie z sufitu zrezygnowalam i rozkrecilam drapak, bo czekam, az TZ przyjedzie i zrobi jakies katowniki. Inaczej koty wisza w powietrzu na najwyzszej polce i sie leja, a ja sie boje, ze mi sie to wszystko zwali na glowe. Niestety plastik na gorze nie wytrzymuje skakania Olki i ciezaru Pinky. Planuje podlozyc gume pod ten plastik i dodatkowo wzmocnic drapak katownikiem.
ostatnio, po imprezie z szafa zastanawialam sie nad drapakiem do sufitu. zrezygnuje chyba. cena tutaj mnie zalamala, chyba ze sama sobie zrobie taki drapak (moze TZ mi pomoze) Ach, jak ja wama pana wiklinki na miejscu zazdroszcze.
Zadzwoniłam. Zapytałam czy zamówienie doszło, bo wysyłałam w niedzielę...
Głupio mi się zrobiło, kiedy pan Maciej odpowiedział, ze niestety miał wypadek, jest pierwszy dzień w pracy i ma zaległości, więc muszę czekać.
Więc jeśli ktoś teraz będzie wysyłał zamówienie - cierpliwości...
Drapaki pewnie beda szybko, bo duzo ludzi je sklada (pocieszajace jest to, ze wspomagamy jeszcze bezrobotnych z Grotkowa ) tyle, ze chyba tylko pan Maciej odbiera poczte
Duzo zdrowka dla pana Macieja tym bardziej, ze niedlugo rozwiazanie konkursu wiklinki
sorki że się wtrącę w temat, ale własnie chciałam zamówić w wiklince dodatkowa rurę opleciona sizalem o dł 73 cm - okazałao się że kosztuje 68 zł??
Czy to właściwa cena, bo wiecie ja za drapak wilkinki zapłaciłam 80 zł! (model z półką, budką i tuleją o wys.1,5) i to w zeszłym roku, a teraz za sama rurę tyle , no nie wiem, może ktos ma jakies doswiadczenie dlaczego