Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olinka pisze:Tosza pisze:Olinka, jak się chodzi po ulicy, to trzeba patrzec pod nogi, a nie w niebo![]()
Kiedy ja patrzyłam pod nogi, ale pod drzewem z owym kotem zgromadziła się już spora grupa ludzi debatujących jak mu pomóc i to na nich zwróciłam uwagę. Każdy miał tysiąc powodów, żeby go nie zabierać, a kot ewidentnie pomocy potrzebował, no i padło na mnie...
Tosza pisze:Olinka pisze:Tosza pisze:Olinka, jak się chodzi po ulicy, to trzeba patrzec pod nogi, a nie w niebo![]()
Kiedy ja patrzyłam pod nogi, ale pod drzewem z owym kotem zgromadziła się już spora grupa ludzi debatujących jak mu pomóc i to na nich zwróciłam uwagę. Każdy miał tysiąc powodów, żeby go nie zabierać, a kot ewidentnie pomocy potrzebował, no i padło na mnie...
Taaak...zawsze się taka jedna głupia niekumata, co to nie umie na czas znaleźć tysiąca powodów, znajdzie pod takim drzewem, dziurą, płotem itp. A potem te wszystkie głupie spotykają się na Miau
Avian pisze:Raczej zwiał jakiemuś nieuważnemu właścicielowi ...
Hodowcy swoje koty pilnują
edit : jak chcesz dam ogłoszenie na forum britków.
Olinka pisze:Avian pisze:Raczej zwiał jakiemuś nieuważnemu właścicielowi ...
Hodowcy swoje koty pilnują
edit : jak chcesz dam ogłoszenie na forum britków.
Avian - gdybyś mogła, bardzo poproszę. Potrzebujesz jakieś namiary na mnie?
ewula pisze:wykastrowałabym od ręki nie czekając na nic. To jest kot bezdomny, przybłęda i tyle, nie ma co się przejmować ubocznymi względami.
maggia pisze:Jak tam kocurek?
Szuka go ktoś?
Fredziolina pisze:Pomyśl o kastracji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 89 gości