orchidka pisze:Doktor B. powiedział pass
Buuu...
A dlaczego?
Trzeba się skontaktować z Mirią (masz jej numer?) Ona ma tego kolegę weta.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
orchidka pisze:Doktor B. powiedział pass
Kaprys2004 pisze:Chętnie podrukuję co trzeba.
Czy zostało jeszcze trochę kartek do kolorowanek z imprezy w Kafce?Anuk pisze:- wet: lokalny, tak aby miał interes w tym, aby tam poudzielać porad za darmo (orchidka, czy wypróbujesz swoje umiejętności przekonywania na doktorze B.?Jeśli on się nie zgodzi, to Miria ma swojego kolegę weta z Pruszkowa w odwodzie)
Jeżeli oni się nie zgodzą, to może pani dr L. z Kań Helenowskich?
iskra666 pisze:aaa i jeszcze mam jedno pytanie.. a właściwie dwa![]()
1) czy istnieje możliwość żebyśmy przyjechali z jakimś prodziecięcym psiakiem/psiakami?
[nie ukrywam, że o kotach będziemy wspominać natomiast chyba mimo wszystko będziemy starać się promować bardziej psy, bo psów mamy całe stado a kotów do adopcji zaledwie kilka i to koty zupełnie nie nadające się do domów wychodzących.. ]
iskra666 pisze:2) Gdzie,komu i do kiedy możemy zbierać fanty ?
3) czy moglibyśmy otrzymać plakat promujący imprezę?
[ obojętnie w jakiej wersji]
Chcielibyśmy umieścić go na stronie schroniska oraz przed wejściem do schronu.
4) a w ogóle to bardzo dziękujemy za pamięć o Milanówku..
iskra666 pisze:dr Laudańska to nasz schroniskowy wet.
Wiem, że w Milanówku są bardzo dobrzy weci...przekażę Marcie od psiaków, żeby im nakreśliła sprawę, a nóż widelec, któryś zagości w kawiarni![]()
o.. i może "władzy" powiemy..
jakby miały możliwość to by chociaż na chwilę wpadły![]()
Co do psiaków, to i tak adoptujący musi przyjechać do schronu żeby podpisać umowę adopcyjną i zostać skutecznie przepytany, więc myślałam bardziej w tym kierunku żeby pokazać kto u nas jest i kogo można pokochaćDo Milanówka z Podkowy jest rzut beretem, więc psiak/psiaki mogły by ten wypad potraktować po prostu jako nieco dłuższy spacer
![]()
Co do fantów.. przywieziemy na miejsceZ karteczkami tak żeby było widać
Się domyślam jakie są gusta w okolicy
![]()
Na plakat oczywiście czekamy
iskra666 pisze:aa i jeszcze mam pytanie odnośnie fantów.. czy to jest cena "co łaska" czy mamy sami wymyślać jakieś kwoty ?![]()
oooo dziękuję bardzo![]()
![]()
![]()
strona naszego schronu to :
http://milanowek.schronisko.net
Beata pisze:ja chetnie sie podlacze z moimi rzeczami, moge tez podrukowac tym razem znowu, jak cos trzeba
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Tundra i 235 gości