aga9955 pisze:spokojnie zorganizujemy:)
ok; to proszę w takim razie o info gdzie, kiedy i o której mam się stawić i co jest jeszcze w Przyborówku potrzebne - postaram się kupić
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:spokojnie zorganizujemy:)
Alama pisze:aga9955 pisze:spokojnie zorganizujemy:)
ok; to proszę w takim razie o info gdzie, kiedy i o której mam się stawić i co jest jeszcze w Przyborówku potrzebne - postaram się kupić
aga9955 pisze:Alama pisze:aga9955 pisze:spokojnie zorganizujemy:)
Oki:) bede pisac
aga9955 pisze:Honoratko odbiore Cie w ta sobote z Garbar. Tylko musisz mi okreslic z ktroego miejsca. Ja proponuje petle autobusowa przy dworcu. Bede na miejscu okolo 8.30 i po drodze zgarniemy Zabers z Jagielly:)
honda11 pisze:aga9955 pisze:Honoratko odbiore Cie w ta sobote z Garbar. Tylko musisz mi okreslic z ktroego miejsca. Ja proponuje petle autobusowa przy dworcu. Bede na miejscu okolo 8.30 i po drodze zgarniemy Zabers z Jagielly:)
ta pętla to jest od strony stadionu Lecha czy na drugim końcu ulicy?
aga9955 pisze:honda11 pisze:aga9955 pisze:Honoratko odbiore Cie w ta sobote z Garbar. Tylko musisz mi okreslic z ktroego miejsca. Ja proponuje petle autobusowa przy dworcu. Bede na miejscu okolo 8.30 i po drodze zgarniemy Zabers z Jagielly:)
Po drugiej stronie blisko Cytadeli:)
Ania Z pisze:aga9955 pisze:honda11 pisze:aga9955 pisze:Honoratko odbiore Cie w ta sobote z Garbar. Tylko musisz mi okreslic z ktroego miejsca. Ja proponuje petle autobusowa przy dworcu. Bede na miejscu okolo 8.30 i po drodze zgarniemy Zabers z Jagielly:)
Stadion jest blisko ulicy na G ale Grunwaldzkiej
dziewczyny czy wy nie myślicie o 2 różnych miejscach
Petka-P1 pisze:Etka a my o której w sobotę startujemy?
honda11 pisze:Ania Z pisze:aga9955 pisze:honda11 pisze:aga9955 pisze:Honoratko odbiore Cie w ta sobote z Garbar. Tylko musisz mi okreslic z ktroego miejsca. Ja proponuje petle autobusowa przy dworcu. Bede na miejscu okolo 8.30 i po drodze zgarniemy Zabers z Jagielly:)
Stadion jest blisko ulicy na G ale Grunwaldzkiej
dziewczyny czy wy nie myślicie o 2 różnych miejscach
ja myślałam o tym starym stadionie, niedaleko Multikina, Aga chyba też
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 110 gości