Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
emilia605 pisze:czy treśc wiadomości to ODDAM KOTA W DOBRE RĘCE? Nie chce go oddac gdybym chciała napisała bym na forum adopcyjnym!
emilia605 pisze:W domu uwielbiamy kotka jednak to bardzo duzy koszt nie wiem co mam zrobic ??
Beata Jolanta pisze:I jest to, niestety, kolejna kocia tragedia (mam na myśli kota chorego na sepsę), której można było uniknąc, gdyby kot nie wychodził.
emilia605 pisze:Wydawało mi sie ze ten Wet najlepszy byłam koło uniwersytetu w poliklinice gdymym oddała go do obcych ludzi zrobiła bym mu jeszcze wieksza krzywde .Jest bardzo z nami związany
Greta_2006 pisze:Agn pisze:Jesli nie bedziesz miala co z kotem zorbic to go wezme.
Agn
Agn pisze:Greto, nie ma co 'aniolkowac'. Czytasz to forum tak jak i ja i na pewno umiesz juz przewidziec, jak beda wygladaly niektore watki.
emilia605 pisze:pojde do weta ale juz nie do polikliniki opisze sytuacje zobaczy co on powie .Lecz narazie pojde sama bez kota moze poprostu da cos przeciwbolowego jesli bedzie kazał przyjsc z kotem pojde. Naskoczyliscie tak na mnie z tym uspieniem jak bym juz to zrobiła .Boje sie o swoje zdrowie jestem w ciązy a wiem ze koty przenosza toksplazmozę wczesniej nie miałąm doczynienia z odchodami kici bo załatwiał sie na dworzu jednak teraz nie ma wyjscia pozatym kot chyce zeby ciągle przy nim byc jak wychodze zaczyna miauczec .
emilia605 pisze:bardzo dziekuje za pouczenia widze ze od tego jestescie specami a ja tu szukałam pomocy ....
emilia605 pisze:pojde do weta ale juz nie do polikliniki opisze sytuacje zobaczy co on powie .Lecz narazie pojde sama bez kota moze poprostu da cos przeciwbolowego jesli bedzie kazał przyjsc z kotem pojde. Naskoczyliscie tak na mnie z tym uspieniem jak bym juz to zrobiła .Boje sie o swoje zdrowie jestem w ciązy a wiem ze koty przenosza toksplazmozę wczesniej nie miałąm doczynienia z odchodami kici bo załatwiał sie na dworzu jednak teraz nie ma wyjscia pozatym kot chyce zeby ciągle przy nim byc jak wychodze zaczyna miauczec .
emilia605 pisze:Naskoczyliscie tak na mnie z tym uspieniem jak bym juz to zrobiła .
emilia605 pisze:Boje sie o swoje zdrowie jestem w ciązy a wiem ze koty przenosza toksplazmozę wczesniej nie miałąm doczynienia z odchodami kici bo załatwiał sie na dworzu jednak teraz nie ma wyjscia pozatym kot chyce zeby ciągle przy nim byc jak wychodze zaczyna miauczec .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 52 gości