Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ikotipies pisze:Na razie są pod opieką znajomej Ani, która ma trochę doświadczenia w odkarmianiu tak młodych kociaków.
Georg-inia pisze:to na przeciwko Budownictwa chyba jest? już gdzieś pisała w tej sprawie Morgiana z Polibudy, z jej postu wynika, że jest w kontakcie z p. Jolą -karmicielką... ale widzę, że annskr już dotarła do tego wątku
cherry_menthol pisze:Georg-inia pisze:to na przeciwko Budownictwa chyba jest? już gdzieś pisała w tej sprawie Morgiana z Polibudy, z jej postu wynika, że jest w kontakcie z p. Jolą -karmicielką... ale widzę, że annskr już dotarła do tego wątku
ano wlasnie podobno była w kontakcie, obiecała sterylki ale nic z tego nie wyszło...
a ja nadal mam w torebce ten talon na 4 kotki... niedługo zniknie w otchłani papierów i notatek
Georg-inia pisze:cherry_menthol pisze:Georg-inia pisze:to na przeciwko Budownictwa chyba jest? już gdzieś pisała w tej sprawie Morgiana z Polibudy, z jej postu wynika, że jest w kontakcie z p. Jolą -karmicielką... ale widzę, że annskr już dotarła do tego wątku
ano wlasnie podobno była w kontakcie, obiecała sterylki ale nic z tego nie wyszło...
a ja nadal mam w torebce ten talon na 4 kotki... niedługo zniknie w otchłani papierów i notatek
Paula, pamiętaj, że obiecałyśmy jeszcze wyciąć kotki p. Ilony, więc talony sie przydadząja jutro rano wyjeżdżam i wracam we wtorek wieczorem dopiero, ale trzeba się z nią w końcu umówić (mam telefon od p. Krzysztofa o ile go nie zgubiłam
) i zabrać panienki, zanim jej się macice po tych hormonach rozsypią
annskr pisze:
I uwaga – podobno gdzieś w okolicy chemii – włókiennictwa zaczepia ludzi mały kociak, to sygnał od karmicielki, oczywiście go nie zabrała, no bo co miałaby nim zrobić…
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1 i 87 gości