Stowarzyszenie ciumkajacych i ciumkanych;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 22, 2003 14:22

To z kolei Lilek jest kotem nie depczącym , w wyjątkowych sytuacjach wskakuje na plecy i ugniata je łapkami.Sytuacja do takich czynności nadarza się rano gdy wyjmuję rzeczy z lodówki .Czasami nie mam możliwości już się wyprostować :twisted: Mój młodszy jak po obudzeniu zastał mnie w kuchni w pozycji "ukłonu" z Lilkiem na grzbiecie to swoim rechotem obudził cały dom.

lilka

Od: Śro lip 02, 2003 7:53

Post » Pon wrz 22, 2003 18:24

Ciumka tylko i wyłącznie Pandzior. I do tego tylko i wyłącznie moje ucho i musi to być prawe ucho 8O
Teraz cimkanie zdaża się okazjonalnie, ale kiedyś budziłam się sparaliżowana kiedy zapamiętale ciumkający kot przy ugniatanku *tylko wtedy zdażało mu się ugniatać)dobył pazura....

Ale co dziwne oba koty wcale nie ugniatają!!!! Składam oficjalną skargę!

dziuba

Od: Czw lip 18, 2002 17:11

Post » Wto wrz 23, 2003 15:58

Moja Mysza lubi byc brana na rece w pozycji "niemowle do karmienia piersia", ja ja glaszcze, a ona robi mi jezorkiem peeling twarzy :) czasem sie zapamieta i po lizaniu probuje ugniatac mi szyje wyciagajac pazurki, ale tu moja wspolpraca sie konczy :twisted:
Mysza, Felinka, Zenuś, Malutek i Pipi

www.empatia.pl/futro

Trop

Od: Czw sie 28, 2003 12:26

Post » Wto wrz 23, 2003 16:30

Moje ugniataja 2 -Atena tylko w nocy i moje wlosy tylko i Niebieski-wszystkie poslania. Zephyr sie zbuntowal i nie ugniata. Tylko ze one niestety nie ciumkaja ani nic innego nie robia. Moze im z czasem przyjdzie. :roll:

ara

Od: Czw sie 14, 2003 14:58

[poprzednia]