Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:"Feliway -ten innowacyjny i opatentowany produkt posiada właściwości kocich feromonów policzkowych. Feromony są związkami chemicznymi, wydzielanymi przez zwierzęta w celu oznakowania swojego terytorium oraz komunikacji z innymi zwierzętami."
wsadzasz dyfuzor do kontaktu i przez miesiac sie wydziela w mieszkaniu.
rowniez polecam, nie wiem czemu wet odradza. uwazam za rewelacyjny srodek sprawdzony przez mnie na kotach.
MaryLux pisze:Etka pisze:"Feliway -ten innowacyjny i opatentowany produkt posiada właściwości kocich feromonów policzkowych. Feromony są związkami chemicznymi, wydzielanymi przez zwierzęta w celu oznakowania swojego terytorium oraz komunikacji z innymi zwierzętami."
rowniez polecam, nie wiem czemu wet odradza. uwazam za rewelacyjny srodek sprawdzony przez mnie na kotach.
U mnie w domu Feliway zupełnie się nie sprawdził
Jana pisze:MaryLux pisze:Etka pisze:"Feliway -ten innowacyjny i opatentowany produkt posiada właściwości kocich feromonów policzkowych. Feromony są związkami chemicznymi, wydzielanymi przez zwierzęta w celu oznakowania swojego terytorium oraz komunikacji z innymi zwierzętami."
U mnie w domu Feliway zupełnie się nie sprawdził
Czasem się nie sprawdza. Ale... Ile opakowań zużyłaś? Bo u mnie dobrze się zadziało dopiero w połowie drugiego i to ponoć jest najczęstszy scenariusz. Czyli na efekty niestety czasem trzeba długo czekać...
annskr pisze:U mnie spokojniej było po tygodniu
MaryLux pisze:annskr pisze:U mnie spokojniej było po tygodniu
No właśnie, u mnie Feliway jest od prawie miesiąca - i gorzej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 245 gości